KezdőlapSzínesA menyasszony könnyekig meghatotta a vőlegényét, amikor jelnyelven is előadta a fogadalmát...

A menyasszony könnyekig meghatotta a vőlegényét, amikor jelnyelven is előadta a fogadalmát a férfi siket szülei kedvéért

-

Egy menyasszony a lehető legjobb meglepetéssel ajándékozta meg vőlegényét tavaly novemberben tartott esküvőjükön. Kelsey Kulick figyelmes ajándéka a könnyekig meghatotta a párját, Michaelt és a férfi szüleit. Kulick titokban megtanulta az esküvői fogadalmát amerikai jelnyelven, hogy férje siket szülei, Paul és Gina is tökéletesen érthessék, minden segítség nélkül.

A menyasszony könnyekig meghatotta a vőlegényét, amikor jelnyelven is előadta a fogadalmát a férfi siket szülei kedvéért

A megható pillanatra november 13-án került sor, az alabamai Boazban, és az erről készült videó azóta elterjedt az interneten. „Ez a népszerű videó rólam és az én drága férjemről készült a tökéletes napunkon. Nagyon hálás vagyok, hogy megörökítettük ezt a különleges pillanatot” – írta a 23 éves nő a rövid videó leírásába, amelyet TikTokon is megosztott.

A videón az is látszik, mennyire megdöbbent Michael menyasszonya gesztusától. Miközben Kelsey elmondta az esküvői fogadalmát, közben a kezével is megformálva a szavakat, a vőlegény könnyekben tört ki, ahogy megértette, milyen erőfeszítéseket tett a menyasszonya azért, hogy különlegesebbé tegye az alkalmat hallássérült szülei és rokonai számára.

Fotó: Kelsey Kulick/YouTube

Kelsey azt mondja, amióta Michael eljegyezte őt, mindig is foglalkoztatta őt a gondolat, hogy megtanulja a fogadalmát jelnyelven, párja szülei kedvéért. De nagyon aggódott amiatt, hogy esetleg elront valamit, és megsérti őket. Vőlegénye azonban biztosította őt arról, hogy örülnének a gesztusnak.

De miután Kelsey megbeszélte az ötletet a vőlegényével, többet nem hozta szóba a dolgot, Michael pedig teljesen megfeledkezett róla, így 11 hónappal később, az esküvőjük napján, a menyasszonya neki is meglepetést okozott. A nő Michael nagynénjét, Christyt kérte meg, hogy segítsen neki, akinek a férje szintén siket, ezért jól ismeri a jelnyelvet.

Fotó: Kelsey Kulick/YouTube

A menyasszony megkérte Christyt, hogy vegye fel videóra a fogadalmát jelnyelven, hogy megtanulhassa a kézmozdulatokat. Kelsey-nek sikerült titokban tartani a kedves meglepetést mindenki előtt, egyedül Christy, a videós, Chandler Smith és Harvey lelkész tudtak róla. Smith-nek sikerült megörökíteni a megható pillanatokat az esküvőn, és a videó azóta elterjedt az interneten.

„Ez fontos volt a számomra, mert az ő családjuk így kommunikál. Noha nem tudom folyékonyan használni a jelnyelvet, meg akartam ezt tenni az irántuk érzett tiszteletből, meg akartam mutatni, hogy szeretem őket, és hálás vagyok érte, hogy a családjuk része lehetek” – magyarázta Kelsey.

Fotó: Kelsey Kulick/YouTube

„Nagyon izgultam a fogadalmak előtt, mert azt akartam, hogy tökéletes legyen. De rengeteget gyakoroltam, még másodpercekkel azelőtt is elgyakoroltam, hogy oltár elé álltam volna” – mesélte.

„De amikor elkezdtem jelelni, minden nagyon természetesen ment. Aztán, amikor láttam Michael reakcióját, még különlegesebb lett a pillanat, mint ahogy elképzeltem. Michael azt mondja, nagyon meghatódott, és hogy ez nagyon különleges pillanat volt a számára. Megkérdeztem a szüleit is, és ők is örültek neki. Még mindig elmondják, mennyire szerették azt a pillanatot, és hogy hálásak az erőfeszítéseimért” – tette hozzá Kelsey, aki azt is elmondta, hogy a jövőben szeretné elsajátítani a jelnyelvet, hogy mindenkivel folyékonyan tudjon kommunikálni a családban.

Színes

Hírek