KezdőlapSzínesA 98 éves anyuka öregotthonba költözött, hogy gondoskodni tudjon 80 éves fiáról

A 98 éves anyuka öregotthonba költözött, hogy gondoskodni tudjon 80 éves fiáról

-

Egy dolog biztos a világon: az édesanyák végtelen szeretete, amely még akkor is kíséri a gyereket, ha az már jócskán belépett az időskorba. Ez a 98 éves édesanya, Ada Keating, elhatározta, hogy anyai kötelességeinek az életkora sem szabhat határt, így eldöntötte, hogy napi szinten ápolni fogja 80 éves fiát, aki az állapota miatt egy idősek otthonába kényszerült Liverpoolban.

A nő fia, Tom, festő-mázolóként dolgozott, mielőtt nyugdíjba vonult volna és egész életében az édesanyjával együtt lakott egy házban egészen addig, amíg romló egészségügyi állapota miatt egy helyi idősek otthonába nem kényszerült. Ada jószíve nem hagyta, hogy fiát idegen kezekre bízza, ezért úgy határozott, hogy ő is beköltözik a fiával együtt.

Hirdetés

Philip Daniels, a szóban forgó idősek otthonának ügyintézője szerint nagyon megható látni, hogy kettejük között milyen szoros kötelék van.

A 98 éves anyuka öregotthonba költözött, hogy gondoskodni tudjon 80 éves fiáról
Ada nagyon ragaszkodik a fiához

„Nagyon ritka dolog szemtanúja lenni egy ilyen szoros anya-fia kapcsolatnak. Nagyon örülünk, hogy mindketten itt lehetnek nálunk és megpróbáljuk minél kellemesebbé tenni az ittlétüket. Teljes mértékben elválaszthatatlanok!” – mondta el Philips Daniels.

Hirdetés

„Minden reggel és este én köszöntöm Tomot” – kezdi mesélni Ada. „Amikor elmegyek a fodrászhoz, már alig várja, hogy mikor érek vissza újra az otthonba és kitárt karokkal és egy nagy öleléssel vár.”

Egész életükben együtt laktak

Tom azt mondja, hogy a végtelenségig szereti az édesanyját és nagyon köszöni neki, amiért úgy döntött, ő is csatlakozik az idősek otthonába.

Adának a fiún kívül még van két másik gyereke is Magi és Barbara, akik szinte minden héten látogatják a család többi tagját. Ada és Tom páratlan kapcsolata mára már az egész környéket bejárta.

„Sosem szűnsz meg anyának lenni” – összegezte álláspontját Ada, aki elmondása szerint még a mai napig is bármit képes lenne megtenni a gyerekeiért.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek