KezdőlapHírekÖrökbe fogad egy kisfiút, akit senki sem akar, 28 évvel később a...

Örökbe fogad egy kisfiút, akit senki sem akar, 28 évvel később a fiú megmentette az életét

-

Ingeborg McIntosh sokat küzdött Jordanért, mielőtt törvényesen hazavihette volna őt a nevelőotthonból.

Jordan csecsemőkorában került nevelőotthonba. Ingeborg, amikor meglátta, abban pillanatban tudta, hogy szeretné örökbefogadni. A fiú biológiai anyját azonban nem volt könnyű meggyőzni, mert azt akarta, hogy Jordant afro-amerikai vagy legalábbis félvér szülők fogadják örökbe.

Hirdetés

“Amikor az ölembe fogtam, szerelem volt első látásra” – mondta Ingeborg.

Fotó: YouTube

Ingeborg 125 gyermeket nevelt fel az évek során, de senki sem állt annyira közel hozzá, mint Jordan.

Hirdetés

“Úgy éreztem, hogy bármi is történjen, ő egy igazi családtag” – mondta.

Fotó: YouTube

28 évvel az örökbefogadás után, Ingeborg rossz hírt kapott: policisztás vesebetegségben szenvedett, és veseátültetésre volt szüksége. Az akkor 28 éves Jordan, úgy döntött, hogy mindent megtesz, hogy megmentse édesanyját. Elhatározta, hogy az egyik veséjét Ingeborgnak adományozza, és titokban időpontot foglalt, hogy megállapítsák, megfelelő donor-e.

A vizsgálatok alapján kiderült, hogy alkalmas a donorságra!

Fotó: YouTube

“Úgy érzem, ez az én küldetésem az életben” – mondta Jordan. “Remélhetőleg még többet tehetek majd érte, de pillanatnyilag ez a legkevesebb, amit megtehetek.”

Ingeborg ragaszkodott ahhoz, hogy Jordan ne adja neki a veséjét, hiszen ő még fiatal, és előtte áll az egész élet, azonban a fiú hajthatatlan volt.

„Vissza akartam adni neki mindazt, amit gyerekkorom óta értem tett, és megmutatni, hogy mennyire hálás vagyok, hogy örökbe fogadott” – mondta Jordan.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek