KezdőlapSzínesNeki van a legvastagabb szemöldöke Angliában - azt is megmutatta, hogy néz...

Neki van a legvastagabb szemöldöke Angliában – azt is megmutatta, hogy néz ki természetesen

-

A 27 éves Sammie-Jo Hailford a legvastagabb szemöldökkel rendelkező nő az Egyesült Királyságban. Miután az új külsejét bemutató videó elterjedt az interneten, úgy döntött, megmutatja, hogy néz ki extrém sminkje nélkül.

Neki van a legvastagabb szemöldöke Angliában - azt is megmutatta, hogy néz ki természetesen

Sammie úgy döntött, szeretne másképp kinézni, mint a legtöbb ember, és elhatározta, hogy neki lesz a legvastagabb szemöldöke. A nő naponta használ fekete szemceruzát, hogy felfesse a szemöldökeit. Tavaly kezdte el festeni a szemöldökét, és napról napra egyre nagyobbra festette.

A fiatal anyukának több mint 120 ezer követője van a TikTokon, ahol gyakran tesz közzé videókat, de azt is elmondta, hogy sokaknak nem tetszik a kinézete, és nevetnek rajta.

El akarja mondani az embereknek, hogy rendben van az, ha másképp nézel ki

Ő azonban nagyon szereti vastag szemöldökét, és nagyon megbántották a gúnyos megjegyzések. Sammie úgy döntött, megmutatja a követőinek, hogy néz ki extrém sminkje nélkül.

A nő egy TikTok videóban letörölte a sminkjét, és mindenkinek megmutatta, hogy néz ki az arca a homloka közepéig festett szemöldökök nélkül. Azok, akik megnézték a videót, azt mondták, alig ismerték fel őt. Sok követője dicsérte őt, amiért vállalta, hogy megmutatja magát ikonikus szemöldöke nélkül, ami Sammie szerint meghatározza őt.

„Soha nem találtam volna ki, hogy ugyanaz az ember vagy. A természetes szépség mindig győzedelmeskedik” – írta az egyik hozzászóló.

„Smink nélkül természetes szépség vagy. Ne bújj el többé a szemöldököd mögé” – írta egy másik felhasználó.

Az emberek sokat kritizálják kinézete miatt

Hogy válaszolt a nő a kritikára

Annak ellenére, hogy sok bókot kapott, amikor lemosta a sminkjét, Sammie-Jo azt mondta, a vastag szemöldök továbbra is meghatározza őt.

„Sminkkel és anélkül is szeretem önmagamat. De be kell vallanom, hogy jobban szeretem ezt a sminket, mert szabadnak és bátornak érzem magamat tőle” – mondta, hozzátéve, hogy büszke a merész választására.

A 27 éves Sammie-Jo Hailford így néz ki smink nélkül

Amikor először elkezdte formázni a szemöldökét, még nem vitte túlzásba, de aztán minden nap egyre vastagabbra festette azt.

„Néhány rosszindulatú ember azt mondta, hogy nem kéne anyának lennem, és szociális gondozókat hívnak hozzám a szemöldököm miatt. Az interneten minden végletekbe megy át” – tette hozzá Sammie-Jo.

Színes

Hírek