KezdőlapSzínesKét gyereket fogadott örökbe a nő, DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal...

Két gyereket fogadott örökbe a nő, DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal szembesült!

-

Az egyik legszomorúbb sors, ami egy 30-as éveiben lévő anyukának juthat, az a házasságának a zátonyra futása és az ezt követő válás. Olyannyira sokkolóan hathat ez egy nő életében, hogy igazán mérlegre kell tenni minden eddigi tapasztalatot ahhoz, hogy új életet tudjunk kezdeni.

Két gyereket fogadott örökbe a nő, DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal szembesült!

Katie Page is hasonló dolgokon ment keresztül, ám ő a válási procedúra után óriási űrt érzett, annak ellenére, hogy egy másik városba költözött és új munkahelyet is váltott. Katie sorsa azonban egy telefonhívással megint fenekestől felfordult, hiszen a helyi Colorado-i közösség lelkipásztora hívta fel azzal a hírrel, hogy talált egy olyan gyereket, aki árvaházban nevelkedik, s úgy gondolta, jót tenne Katienek, ha találkoznának a kisgyermekkel.

Katie már hónapokkal azelőtt tervezte, hogy örökbe fogad majd egy gyereket, ugyanis különböző problémák miatt saját gyereke nem lehetett. Az árvaházban tett látogatása után Katie rögtön 4 gyereket vett maga mellé, mert úgy érezte ez az az élet, amire mindig is vágyott.

Fotó: woodandgraceblog/Instagram

2016-ban azonban tudomására jutott, hogy egy 4 napos kisbabát hagytak a szülei magára a helyi kórház szülészetén, és habozás nélkül őt is a szárnyai alá vette, és elnevezte Graysonnak. Grayson az első hónapok során nagyon közel került Katie szívéhez és a nő úgy is kezelte a csöppséget, mintha a sajátja lenne. 11 hónap után a bíróság feladta a baba szüleinek keresését és hivatalosan is Katie lett a gyámja.

Grayson szépen cseperedett és Katie is nagyszerűen érezte magát a sokgyermekes anyuka szerepében, amikor újabb telefonhívás rázta fel a nő életét. Ugyanabból a kórházból hívták Katie-t, ahonnan Grayson ügyében is telefonáltak, ám most egy árván hagyott kislányról volt szó.

Fotó: woodandgraceblog/Instagram

„A hívást követő 10 percben csak töprengtem és egész délután csak arra tudtam gondolni, hogy lehet, hogy megőrültem, de Isten valamiért azt üzeni, hogy mondjak IGEN-t” – mesélte Katie.

Néhány napra rá az újszülött kislány is a Katie otthonának nyugalmát élvezhette, s el is nevezte őt Hannahnak. Ám a kislány adatlapját megnézve furcsa adatra bukkant. Ugyanannak a nőnek a neve szerepelt a szülőanya rubrikában, mint a Grayson adatlapján egykoron.

Fotó: woodandgraceblog/Instagram

Katie azonnal nyomozni kezdett, ugyanis a két gyerek cseppet sem hasonlított egymásra: „Grayson félig afrikai félig amerikai származású, ugyanis gyönyörű barna bőrszíne van és fekete göndör haja. A kislány pedig hófehér és vöröses hajú.”

Katie rögtön DNS tesztet csináltatott és kiderült, hogy a gyerekek valóban vérszerinti rokonok, ám csupán féltestvérek.

Fotó: woodandgraceblog/Instagram

„Mi van, ha Hannah egy másik családhoz kerül? Sosem jöttünk volna rá, hogy Graysonnal testvérek, Ez a kötelék sosem jöhetett volna létre. El sem hiszem ezt a csodát, ami a szemünk előtt zajlik. Azon a napon, amikor igent mondtam Hannahra, sosem érzett furcsa érzés kerített a hatalmába. Mintha valóban egy isteni megszólítás lett volna, vagy nevezzük bármilyen felsőbb szellemnek. Az elmém végig gondolva a helyzetünket azt mondta, hogy ne tegyem, de valami mégis cselekvésre késztetett. És hát olyan csoda sült ki belőle, ami egyszer adódhat egy életben.”

Katie csodálatos életének mindennapjait több közösségi oldalon is nyomon követhetjük, ugyanis ennyi gyerekről gondoskodni folyamatos izgalmakat és kihívásokat tartogat.

Színes

Hírek