KezdőlapSzínesBabát szeretne a 24 éves férfi és 61 éves felesége

Babát szeretne a 24 éves férfi és 61 éves felesége

-

A 61 éves Cheryl és a 24 éves Quran a Georgia állambeli Rómából igazi hírességeknek számítanak a TikTokon, és 2021-ben világszerte jelentek meg cikkek a kapcsolatukról, a köztük lévő 37 év korkülönbség miatt.

Babát szeretne a 24 éves férfi és 61 éves felesége

Azóta sok minden történt – 2021 júliusában Quran eljegyezte kedvesét, méghozzá egy olyan gyűrűvel, amire a rajongóik adományoztak pénzt – több mint 3 ezer dollár gyűlt össze így.

A pár még tavaly szeptemberben mondta ki a boldogító igent egy romantikus, folyóparti ceremónián Tennessee-ben, amit élőben közvetítettek a TikTokon, több mint 20 ezer nézőnek.

Továbbra is rengeteg kritikát kapnak az interneten a sok támogatás mellett, de nem hagyják, hogy ez beárnyékolja a kapcsolatukat. Most lelkesen készülnek a következő lépésre, a családalapításra. Azt tervezik, hogy örökbe fogadnak, vagy egy béranya segítségével vállalnak gyereket.

Cherylnek már van 7 felnőtt gyereke, sőt, unokái is, akik már most „papának” szólítják Qurant. De a nő azt mondja, készen áll arra, hogy újra gyereket neveljen a párjával.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

„Olyasvalakit keresnék, aki gyermeket vár, de nem tud gondoskodni róla, és hozzánk fordul. Ugyanúgy szeretném azt a gyereket, mint az összes többi gyerekemet” – mondta Cheryl.

„Nem különösebben aggódom amiatt, hogy problémát jelentene, ha újra anya leszek. Igazából több időm lenne erre a gyerekre, mint a többi gyerekemre volt” – tette hozzá.

Cheryl és Quran láthatóan elhatározták magukat a gyerekvállalás mellett, már el is kezdtek babaruhákat és más babaholmikat nézegetni. Közben Cheryl egyik lányával, Ashlee-vel is közölték a hírt, kíváncsiak voltak, vajon ő hogy vélekedik egy kistestvér lehetőségéről.

Ashlee, aki már szintén többgyerekes édesanya, és támogatja Cheryl és Quran kapcsolatát, jól fogadta a hírt, mondván, készen áll rá, hogy legyen egy kishúga vagy kisöccse.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

Quran is nagyon izgatott a családalapítás lehetőségétől.

„Nem számít, hogy fiú lesz, vagy lány, de nagyon izgatott vagyok, mert még nincs tapasztalatom ebben, és nagyszerű, hogy megtehetem ezt a feleségemmel” – mondta. Kettőjük kapcsolatáról szólva pedig hozzátette: „Cheryl jobb emberré tett, és arra késztet, hogy folyton jobb akarjak lenni. Egyáltalán nem bánom, hogy megismertem őt, tényleg minden szempontból jobbá tett engem.”

„A szív abba szeret bele, akibe, nem látja az életkor, nem látja a bőrszínt, nem lát semmit, csak a szerelmet, és mi így érzünk egymás iránt” – mondta Cheryl.

Színes

Hírek