KezdőlapSzínesA nő eladta az autóját és az ékszereit, hogy el tudja tartani...

A nő eladta az autóját és az ékszereit, hogy el tudja tartani 46 macskáját

-

A nő, aki a nagyon is hozzáillő Cat English néven vált ismertté, azt mondja, korábban telefonos ügyfélfogadóként dolgozott, hogy minél több macskát menthessen meg, de most inkább eladja mindenét.

A nő eladta az autóját és az ékszereit, hogy el tudja tartani 46 macskáját

A nő majdnem mindent eladott, és átalakította az otthonát, hogy együtt élhessen nem kevesebb, mint 46 macskájával. A nő nemrég mesélt arról, hogy milyen az élete a macskáival, és a napokban megjelenik a memoárja is.

A Cat English álnevet használva a 36 éves nő a LancsLive-nek mesélte el, hogyan lett kutyaszerető egzotikus táncosból macskatulajdonos.

A macskák megszállottja lett

De amióta abbahagyta a munkát, aminek köszönhetően megengedhette magának a macskaeledelt és a drága állatorvosi számlákat, Cat kénytelen volt eladni mindent, az autójától kezdve az ékszerekig.

„Körülbelül 23 éves koromban kezdtem el rászoruló macskákat menteni, ami tulajdonképpen vicces, mert korábban a kutyákért rajongtam, és a macskák kicsit megijesztettek” – mondta a nő.

46 macskával él együtt

„Az egész úgy kezdődött, hogy a nővérem egy farm közelében élt, és volt ott egy macska, ami mindig nagyon éhesnek tűnt, és valahányszor enni adtunk neki, az utolsó falatig mindent megevett.

Másnap a cica elhozta az anyját is, majd még több családtagot, így tudtuk meg, hogy a közelben van egy nagyobb kolónia, és hogy csak nehezen boldogulnak” – mesélte.

Végül megtalálta a macskákat a farm közelében, egy elhagyatott házban, aminek omladozott a teteje. Cat úgy döntött, hogy befogadja őket, és azóta már 46 cicát tart kelet-lancashire-i otthonában.

„Aggódtam az egészségük miatt, ezért bevittem őket a házba télire, de aztán, amikor eljött a nyár, úgy döntöttem, megtartom őket. Ezeknek a macskáknak csak egy második esélyre van szükségük, sokukról megfeledkeztek, és nagyon idegesek az emberek közelében” – magyarázta.

Mindenét eladta, hogy macskákat mentsen

Cat azóta eladta szinte minden holmiját, beleértve az autóját és az ékszereit is, hogy gondoskodni tudjon a cicákról.

„Most a barátommal élek, de el kellett adnom a cuccaimat a macskákért. Az utolsó ékszerem egy gyönyörű nyaklánc volt, de azt is el kellett adnom. Ugyanakkor átalakítottam a házamat a 46 macska kedvéért, és szabadon járkálhatnak az átalakított garázs és a télikert között.

Mind jól kijönnek egymással, de a macskák elég territoriálisak, és kettő közülük határozottan uralja a csoportot” – magyarázta Cat.

Színes

Hírek