KezdőlapSzínesA fodrásznő 23 évesen felmondott, miután 57 éves vőlegénye azt mondta, túl...

A fodrásznő 23 évesen felmondott, miután 57 éves vőlegénye azt mondta, túl csinos a munkához

-

Alyssa Renee Gutierrez egykori fodrász mindössze 23 évesen feladhatta a munkáját gazdag vőlegényének köszönhetően. A férfi azt mondta neki, „túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon.”

A fodrásznő 23 évesen felmondott, miután 57 éves vőlegénye azt mondta, túl csinos a munkához

Alyssa Renee Gutierrez hamarosan feleségül megy 57 éves párjához. Peter 34 évvel idősebb nála. A fodrásznő jómódú vőlegényének köszönhetően 23 évesen mondott fel a munkahelyén.

Három éve járnak együtt, és a Las Vegas-i influenszer mindössze hónapokkal idősebb Peter lányánál. Mivel vőlegénye gazdag professzionális sport-szerencsejátékos, Alyssa luxus életet élhet.

Fotó: Alyssa Renee Gutierrez/Instagram

A nő nemrég azzal dicsekedett a TikTokon, hogy a vőlegénye rendszeresen kényezteti őt.

„A dögös lányoknak nem kell ajándékot kérniük karácsonyra, mert a dögös lányoknak egész évben karácsony van” – mondta Alyssa.

A nő, aki igazi sztárnak számít a közösségi médiában, gyakran beszél a kapcsolatáról a TikTokon. Egy korábbi videójában például arról mesélt, hogy szeretett bele a vőlegényébe.

„Peternek éppen akkor ért véget egy 15 éves házassága, amiből két gyereke született – az egyik lánya csak 3 hónappal fiatalabb nálam, és nagyon jó barátok vagyunk” – árulta el Alyssa.

Fotó: Alyssa Renee Gutierrez/Instagram

„Egész életemben vonzódtam az idősebb férfiakhoz – az emberek azt hiszik, hogy csak az apámnál idősebb férfiakat kedvelem, ami nem igaz, mert 18 éves koromban több kapcsolatom is volt 20 és 40 év közötti férfiakkal” – tette hozzá.

„Amikor velem egyidős férfiakkal randevúztam, sokkal jobban érdekelte őket az, hogy megszerezzenek meg a játszadozás, de soha nem kötelezték volna el magukat.”

Fotó: Alyssa Renee Gutierrez/Instagram

Miután a pár randevúzni kezdett, Alyssa úgy döntött, felmond a munkahelyén. Azt mondta: „A vőlegényem azt mondta, ne aggódjak a munka miatt, mert túl csinos vagyok hozzá.” Ennek ellenére a fiatal nő nem tervezi, hogy teljesen visszavonul.

„Mielőtt bárki félremagyarázná a dolgot, csak néhány évig hagyom abba a munkát, mert folyton utazunk. Egy saját vállalkozás indítását tervezem” – magyarázta.

Színes

Hírek