KezdőlapHírek8 évvel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől Bálint Antónia: így él...

8 évvel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől Bálint Antónia: így él most az egykori szépségkirálynő

-

Az egykori szépségkirálynő Palik Lászlóék műsorában árulta el, miért tűnt el a médiából.

8 évvel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől Bálint Antónia: így él most az egykori szépségkirálynő

A Palikék Világa by Manna című adásának vendége volt Bálint Antónia egykori szépségkirálynő, aki többek között elárulta a műsor házigazdáinak, hogy miért tűnt el nyolc évvel ezelőtt a média világából.

Az egykori szépségkirálynő három diplomát szerzett, jelenleg a pénzügyi szektorban dolgozik, és mint mondja, nem hiányzik neki a szereplés, a média világa, szereti a civil életét.

“Teljesen tudatod döntés volt, egyszer csak azt mondtam, hogy fájó szívvel, de elég a médiából. Nekem stabilitás kellett. Szeretem azt, ha van produktum, műsorvezetőként dolgoztam sok éven keresztül, a 2007-es válság után, amikor otthon voltam két évig a gyerekkel, utána nehezebb volt visszajönni, és nem is tudtam úgy visszajönni, ahonnan elmentem. Azon kaptam magam, hogy leginkább „ugrándozom a balettban”, elmegyek mindenféle műsorokba, ott szerepelek, jól érzem magam, de hol a produktum? Hol a műsorvezetés, és egyáltalán. Ez nem nagyon tetszett, ebből kifolyólag ez nagyon hullámzó volt anyagilag is” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő.

“A kislányom első osztályba ment, kezdett tanulni írni, olvasni, és én gondoskodtam róla egyedül, így ez a hullámzás nem volt megengedhető. Főleg anyagilag, így kerestem valamit, ami stabilabb. A civil élet stabilabbnak tűnt, és azt választottam. Ahová elmentem dolgozni, ott elvárás is volt, hogy a médiában ne szerepeljek” – mondta Bálint Antónia Palik Lászlóéknak.

Bár 8 éve nincs a médiában, még mindig nagyon sokan felismerik, ez meg is szokta lepni őt. Mint mondta, néha hiányzik neki a média világa, de nem szeretne visszatérni.

“A lányom, hála Istennek, a civil életemben szocializálódott, de azért volt velem természetesen egyszer-kétszer stúdióban, tudja, hogy anyukát ismerik, mindig jókat mosolyog, hogy nem tudok arra lépni, ahol nem ismernek” – mondta Antónia.

Színes

Hírek