KezdőlapSzínes3 tipp az ingviselés vadonatúj korszakának megteremtéséhez!

3 tipp az ingviselés vadonatúj korszakának megteremtéséhez!

-

Elérkezett az idő az inghordás megreformálására. Tulajdonképpen ez a folyamat szakadatlanul tart, és kisebb-nagyobb előrelépések meg is figyelhetőek a témában. Régen az jóformán elképzelhetetlennek tűnt, hogy a felső egy-két gomb láttatni engedje a nyakat, a mellkas tetejét. Ma pedig az a férfias, ha a begombolás nem teljes. Na valahogy így, apró lépésekben változik a viselésre vonatkozó trend.

3 tipp az ingviselés vadonatúj korszakának megteremtéséhez!

Íratlan szabályok helyett fő az életérzés?

Igen. Az igazság az, hogy ugyan akadnak félig-meddig kőbevésett törvényszerűségek ebben a kérdésben, de ezek jobbára az alkalmi dress code-okat szövik körül. Viszont a férfi ing alapvetően mindennapos ruhadarab, bár kétségtelenül nem mindennapi. Különösen, ha a Bolf.hu oldal variációi kerülnek a figyelem, az érdeklődés célkeresztjébe.

A divat átalakulása épp annyira biztos és megingathatatlan, mint az a tény, hogy az ing népszerűsége töretlen, évtizedek óta. Na, de hogy rátérjünk a lényegre, a viselés milyensége nemcsak a gombok környékén érhető tetten. Az ingujj hordásának kötöttségei egyre kevésbé erőteljesek. Az ingujj felcsatolása egykor elképzelhetetlenül illetlen ötletnek hatott. Míg ma a lezserség, lazaság egyik jelképe, miközben az elegancia sem csorbul. Szóval jöjjenek azok a bizonyos tippek, amiknek a segítségével az újító elgondolások beépíthetőek a hétköznapokba.

1. Csak lazán!

A lazaság jelen esetben nem stílusjelző, sokkalta inkább egyfajta életérzés. Könnyedség. Rugalmasság. Vagyis alapjáraton mellékes, hogy elegáns vagy sportos ingről beszélünk. A lényeg, hogy a hordás minden pillanata növelje a komfortérzetet. Ez pedig kizárólag úgy valósulhat meg, ha minden körülmény adott a sikerhez.

A lazaság először fejben dől el, aztán másodszor a cselekvések szintjén mutatja meg magát. Ha testhezálló az érzés, akkor az ingujj felhajtása pont ugyanannyira jó ötlet, mint a kigombolás. Mindez csak akkor adhat jó érzéseket, ha az indíttatás szívből fakad.

2. Gallérhajtásra fel!

Mi ez a felhajtás a felhajtások körül? A helyzet az, hogy egy férfi ing esetében az ujjak, a gombok és igen, a gallér a legfontosabb részek. Nem csoda tehát, hogy a legtöbb változtatás őket érinti. Milyen meglepő, hogy az élére vasalt és alaposan beállított, lehajtott gallér kevéssé izgalmas, mint a vagányan pózoló felhajtottság.

Nyilván ez nem minden esetben praktikus viselet, mert akár kényelmetlenségeket is okozhat. Ezért aztán szituációtól függően érdemes vele kísérletezni. Az ellenállhatatlan végeredmény így sem, úgy sem maradhat el.

3. A sokszínűség gyönyörködtet!

Az szerencsére a legtöbbek számára evidencia, hogy a feketén és a fehéren kívül is van élet. Viszont az idei szezon extrán hangsúlyozza a színvariációk fontosságát. A különböző, néha visszafogott, olykor élénk árnyalatok ténylegesen vadonatúj színben tüntethetik fel a modelleket.

A férfiasság, mint jellemző abszolút nem az ing színétől függ. A kisugárzás az, ami meghatározza a markánsság mértékét. Vagyis aki kellően határozott, jól érzi magát a bőrében és nincsenek önértékelési problémái, annak nem vitás, hogy nem létezik a színpalettában olyan variáns, ami ne állna jól. De még így is akad, aki kitart a fekete vagy történetesen a fehér mellett, s ha ez önazonos döntés, akkor teljesen rendben van. A látvány úgyis mindent elárul!

Színes

Hírek