KezdőlapSzínes13 lányt fogadott örökbe a 23 éves lány mielőtt megházasodott volna, majd...

13 lányt fogadott örökbe a 23 éves lány mielőtt megházasodott volna, majd bemutatja nekik az új “apjukat”!

-

A középiskola utolsó évének decemberében a 18 éves Katie missziós útra ment Ugandába, ahol egy csodálatos lehetőségnek köszönhetően sokkal gazdagabb lett az élete!

13 lányt fogadott örökbe a 23 éves lány mielőtt megházasodott volna, majd bemutatja nekik az új “apjukat”!

Katie azért imádkozott, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb utat, és úgy döntött, hogy a középiskolai diploma megszerzése után lemond az egyetemről és a sárga kabriójáról. Mindezek helyett inkább egy éven keresztül óvodásokat tanított egy ugandai árvaházban.

Katie 2008-ban Ugandát választotta állandó lakhelyévé, és elindította az Amazima Ministries nevű szervezetét, amely az ugandai „igazság” szóról kapta a nevét. Küldetésének célja az volt, hogy hozzájárulhasson az ugandai emberek életének megváltoztatásához, “élhetőbbé tételéhez” Jézus Krisztus igazságán keresztül. 23 éves korára Katie 13 fiatal lányt fogadott örökbe, és sajátjaként nevelte fel őket.

Fotó: Katie Davis Majors/Facebook

Katie a legértékesebb leckét tanulta meg az igaz szeretetről, és arról, hogy mit jelent igazán önzetlenül szeretni a nevelő- és örökbefogadási folyamat során.

“Régen, amikor a kis álmos fejeket lefektettem a párnára, és az apró szíveknek Jézus tanításairól meséltem, fel sem fogtam, hogy milyen óriási szeretetet érzek irántuk. Akkor még nem tudtam, hogy milyen lesz, amikor úgy érzem, mintha az enyémek lennének, és egyszer annyira büszke leszek rájuk, hogy képtelen leszek visszatartani az örömkönnyeimet” – mondta.

Fotó: Katie Davis Majors/Facebook

Katie egy napon szerelmes lett egy olyan fiúba, Major-be aki szintén a Tennessee állambeli Franklin városából származott, és ő is Ugandában szolgált misszionáriusként. Idővel Major megkérte Katie kezét, és az esküvőjüket tervezték, amikor a férfi megismerkedett a 13 örökbefogadott kislánnyal.

“Nézem őket, amint valósággal új életre keltek apjuk szerető tekintetétől, és hallottam, hogy mennyire boldogok, amikor “apának” szólították őt” – áradozott Katie.

Fotó: Katie Davis Majors/Facebook

Katie és Major 2015-ben házasodott össze, a koszorúslányok pedig a hagyományos szokásoktól eltérően nem a menyasszony barátai voltak, hanem a 13 gyönyörű örökbefogadott lány.

“Ugandában élek a férjemmel és a gyerekeimmel. Az itteni emberek a szomszédaim, a barátaim, a családom. Ezek az utcák, ahol élünk, a közösség, ahol imádkozunk, a barátok, akikkel együtt eszünk, akiknek integetek az utcán. Ez az én otthonom. Amit én itt csinálok, azt te is meg tudod csinálni ott, ahol vagy” – fogalmaz a kiteljesedett nő.

Fotó: Katie Davis Majors/Facebook

Katie szerint nem kell Ugandában élni ahhoz, hogy misszionárius legyél, nem kell 13 gyereket örökbe fogadnod. Egyszerűen csak légy jó minden nap, és tárd ki a szíved a világ felé.

Nyitó fotó: Katie Davis Majors/Facebook

Színes

Hírek