KezdőlapSzínesRichard Gere 72 éves, felesége Alejandra Silva pedig 38 - a házasságuk...

Richard Gere 72 éves, felesége Alejandra Silva pedig 38 – a házasságuk a bizonyíték, hogy a szerelemben nem számít a kor

-

Annak ellenére, hogy 34 évvel fiatalabb Gere-nél, Silva elismeri, hogy vannak napok, amikor nehezére esik lépést tartani a férjével.

Richard Gere 72 éves, felesége Alejandra Silva pedig 38 – a házasságuk a bizonyíték, hogy a szerelemben nem számít az életkor

Ha egy párkapcsolatban nagy a korkülönbség a felek között, a kívülállók sokszor keresetlen megjegyzéseket tehetnek. De ami igazán fontos egy kapcsolatban, az az őszinteség, a szeretet és a kölcsönös tisztelet. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy a szerelemben nem számítanak az olyan tényezők, mint például az életkor, a magasság, a testsúly, stb.

Erre néhány híres szerelmespár is tökéletes bizonyítékot ad. Az egyik ilyen pár a 72 éves Richard Gere és felesége, a 38 éves Alejandra Silva, akik bebizonyították, hogy 34 éves korkülönbségük ellenére szerelmük nem különbözik másokétól. Mióta 2018-ban összeházasodtak, boldogan élnek.

Gere és Silva 2014-ben találkoztak először Positanóban, amikor a színész Alejandra családjának szállodájában szállt meg. „Egy barátunk mutatott be minket, egymásra néztünk, és azonnal nagyon erős kapcsolatot éreztünk. Egész este nem tudtuk levenni egymásról a szemünket, és azóta is együtt vagyunk” – mondta Silva, első találkozásukat felidézve.

Gere és Silva mindketten éppen válófélben voltak, amikor először találkoztak, és Silva így mesélt a megismerkedésükről: „Azok a szerelmi történetek, amiknek bonyolult a kezdete, és együtt kell leküzdeni a nehézségeket, közelebb hozhatnak egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy egy ponton voltak kétségeim. Ő kezdetben biztosabb volt ebben, mint én. De már nagyon korán azt éreztük, hogy nekünk együtt kell lennünk.”

Ezt követően hamarosan randevúzni kezdtek, és 2018-ban össze is házasodtak. A romantikus szertartást Richard Gere New York környéki tanyáján tartották. A menyasszony és a vőlegény egy tuk-tukon érkezett a helyszínre, amit egy igazi indiai ihletésű fantázia birodalommá alakítottak, dzsaipuri sátrakkal és tibeti zászlókkal díszítve.

Gere hihetetlenül boldog volt, miután feleségül vette Silvát: „Én vagyok a legboldogabb férfi az univerzumban. Hogy is ne lennék? Egy gyönyörű nő a feleségem, aki okos, érzékeny, elkötelezett az emberek megsegítésében, vidám, türelmes, tudja, hogy kell megbocsátani, és remek szakács – ő készíti a világ legjobb salátáit!” – mondta a Micsoda nő sztárja.

„Ő a legszerényebb, legérzékenyebb, ragaszkodóbb, legfigyelmesebb, legviccesebb, nagylelkű ember, akivel valaha találkoztam. Mit mondhatnék? Nagyon szerelmes vagyok!” – mesélte Silva. „Hogy éreznéd magad, ha minden reggel megkérdeznék tőled: Ma mi tenne boldoggá? Nem telik el úgy nap, hogy ne mondaná el, mennyire fontos vagyok neki. Nagyon szerencsésnek érzem magamat.” Silva arról is mesélt, mi az, ami a leginkább összeköti őket: „Ami a legjobban egyesített bennünket, az a vágyunk, hogy segítsünk másoknak, akiknek szükségük van rá, valamint a buddhizmus és a tibeti nép iránti elkötelezettségünk.”

Egy évvel a házasságkötésük után, 2019-ben, megszületett első gyermekük, 2020 áprilisában pedig a második gyerekük is világra jött.

Ami a jelentős korkülönbséget illeti, Silva azt mondja, vannak olyan időszakok, amikor nehezen tud lépést tartani a férjével. „Legalább 20 jó évet ígért nekem! Be kell vallanom, hogy sokkal több energiája van, mint nekem; sokkal aktívabb. Nehezen tudok vele lépést tartani.”

Az életkornak valóban nincs semmi jelentősége, ha szerelemről van szó, mindenki megtalálhatja azt a különleges személyt, akit neki szánt az ég, csak türelmesen kell várnia, amíg az útjaik keresztezik egymást.

Színes

Hírek