KezdőlapSzínes„Ez tényleg én vagyok!” - felismerhetetlenné sminkelte magát a lány, senki nem...

„Ez tényleg én vagyok!” – felismerhetetlenné sminkelte magát a lány, senki nem hiszi el, hogy ő az!

-

A sminknek hatalmas ereje van – ezt támasztja alá ennek a lánynak az esete is, akire szinte rá sem lehet ismerni miután leteszi kezéből a púderecsetet.

„Ez tényleg én vagyok!” - felismerhetetlenné sminkelte magát a lány, senki nem hiszi el, hogy ő az!

Valeria Voronina leginkább a sminkes videói révén tett szert követőire, így mára ő is egy kimagasló influenszernek tekinthető. A büszke átalakulóművész szinte minden egyes videója után szavak nélkül hagyja a közönségét, hiszen ahogy a kezével legyint egyet a videó során egy következő vágókép jelenik meg, ahol az átlagos lányból hirtelen egy gyönyörű díva válik.

Összevetve a két látványt elsőre azt gondolhatjuk, hogy ez csak valamiféle videós trükk, vagy hogy nem is ugyanarról az emberről van szó, ám a lány állítja, hogy mindezt a smink erejének köszönheti, és valóban ő szerepel mindkét felvételen.

Valeria Voronina elképesztően tehetségesen sminkel

A kommentelők persze egyből górcső alá vetették a lány videóját. Az egyik szerint sürgősen szükség lenne egy olyan time-lapse videóra, ahogy az elejétől a végéig meg lehetne nézni az átalakulást, mert egyszerűen hihetetlen.

Ám ezzel ellentétben nagyon sokan ki is álltak a lány mellett, mondván, hogy egy olyasfajta művészetet képvisel, amely miatt nem érdemelné meg az ilyen fokú kételkedést.

Az emberek ledöbbennek, ha meglátják a különbséget

A smink erejével játszadozni nem újkeletű dolog, hiszen egyre többen vannak olyanok, akik annyira profin űzik, hogy akár egy híres celeb képmására is képesek saját magukat formálni.

@voronina_valeria_ #makeup #makeuptransformation #transformation #sameperson ♬ original sound – 🇯🇲NERUKESSA🏳️‍🌈

Érthető, hogy miért oszlanak meg ennyire a vélemények a smink ezen területéről, hiszen ha ügyesek vagyunk akár olyasvalakinek is kiadhatjuk magunkat, akik nem mi vagyunk.

Színes

Hírek