KezdőlapSzínesA lánya meglepte a haldokló édesanyját egy valódi Bambival, hogy mosolyt csaljon...

A lánya meglepte a haldokló édesanyját egy valódi Bambival, hogy mosolyt csaljon az arcára!

-

Lisa McDonald beteg édesanyját ápolta, akinek az orvosok szerint már nem volt túl sok hátra. Lisa nővérével úgy gondolta, hogy egy utolsó boldog pillanatot szeretnének okozni az édesanyjuknak, aki egész életében imádta Bambit. Amikor csak tehette mindig Bambis pólót viselt.

A lánya meglepte a haldokló édesanyját egy valódi Bambival, hogy mosolyt csaljon az arcára!

Az idős hölgy minden Bambival kapcsolatos tárgyat gyűjt, úgy gondolja, hogy az őzek a legcsodálatosabb állatok a világon. Lisa és testvére éppen ezért egy hatalmas meglepetéssel kedveskedett a gondozóotthonban lakó édesanyjuknak: egy igazi Bambit vittek be neki.

Amikor az őzike besétált az otthonba, az ágyban fekvő édesanya nagyon meghatódott. A boldog pillanatról készített felvételek a The Kindness Pandemic Facebook-oldalán tekinthetőek meg. A csoport egyik tagja ezt írta: “Sírtam a meghatódottságtól. Micsoda különleges pillanat. Együttérző és gyönyörű lelkű emberek, akik gondolnak arra, hogy az édesanyjuk boldogan távozzon a túlvilágra”.

“Ez olyan gyönyörű. Látszik a szemén, hogy mennyi örömet okoztak neki” – írta egy másik kommentelő.

“A könnyek csorognak végig az arcomon. Milyen szép dolog, hogy két ilyen odaadó lányt nevelt fel.”

Az őzike Chris és Simone állatsimogató farmján lakik a melbourne-i házuk közelében, és szerencsére sikerült elintézzék, hogy pár percre bevihessék az otthonba. “Mindenhol Bambi szobrai vannak, Bambis pólót visel amikor csak teheti, és a kérésére abban is hamvasztják el. A nővéremmel szintén Bambis pólót viselünk, és a család többi tagja is abban lesz, akik támogattak. Mi csak ápolói egyenruhánknak hívjuk.”

“Miután felhívtuk az állatfarmot sajnos anya állapota gyorsan romlani kezdett. Simone és Chris nem haboztak… két és fél órát autóztak Bambival, hogy találkozhasson anya vele. Szeretetből és kedvességből tették. Nem tudom eléggé megköszönni nekik azt, amit az anyámért és a családomért tettek” – mondták.

Színes

Hírek