KezdőlapHírekKocsis Tibor megvédte Gáspár Laci: ő még a „zöldhajú lánynál” is durvábbat...

Kocsis Tibor megvédte Gáspár Laci: ő még a „zöldhajú lánynál” is durvábbat bakizott

-

Rendesen felkorbácsolta a kedélyeket Gáspár Laci bakija, amit a X-Faktorban vétett, ám kollégája, Kocsit Tibor most a védelmére kelt.

Kocsis Tibor megvédte Gáspár Laci: ő még a „zöldhajú lánynál” is durvábbat bakizott

Hirdetés

Rendesen kicsapta a biztosítékot Gáspár Laci, amikor szombaton elrontotta Kóbor László megemlékezésén a Gyöngyhajú lány egyik verssorát, konkrétan a „gyöngyhajú lány” helyett „zöldhajú lány”-t énekelt, sok rajongó pedig a szemére vetette, hogy meggyalázta Kóbor János emlékét.

Az énekes később egy bibliai idézettel „magyarázta” a botlást, ám ez csak olaj volt a tűzre a rajongóknak, végül az X-Faktor mentora megszólalt és elárulta, álmából felkelve is tudná a szöveget, de abban a pillanatban kihagyott picit az agya.

Hirdetés

Gáspár Laci védelmére kelt azonban Kocsis Tibor, aki elárulta, a „zöldhajú lány”-nál vétett ő sokkal nagyobbat a színpadon.

„Olvasom a híreket, és még mindig mindenki Gáspár Lacit ekézi. Bárki, aki énekelt már nyilvánosság előtt, tudja, hogy egyszer csak jöhet egy rövidzárlat. Teljesen megmagyarázhatatlan okból valami hülyeséget énekelsz a valós szöveg helyett. Személy szerint az X-Faktor döntő győztes dalában 10 éve azt énekeltem: Mit ér egy hang, mit nem kísér a fény… (Eredeti szöveg: mit nem kap fel a szél, de ez nem jutott eszembe.)” – írta Instagram-bejegyzésében Kocsis Tibor, aki bevallotta, volt ennél kínosabb bakija is.

„Életem legégőbb pillanata viszont kétségtelenül az volt, amikor az egyik Szenes Iván Emlékkoncerten azt énekeltem: »Ha legközelebb látlak, már nem GERJEDEK rád.« A másodperc ezredrésze alatt kell ilyenkor eldöntened, hogy hümmögsz valamit, vagy énekeled azt, ami először eszedbe jut. Ez jutott eszembe, mit csináljak? Hiszek abban, hogy Szenes Iván is jót mosolygott ezen odafentről… Nem olyan nagy ügy ez, mint azt sok kárörvendő ember gondolja. Laci hibázott és bocsánatot kért. Az emberek többsége nemhogy bakizna, de hang se jönne ki a száján hasonló helyzetben…” – vallotta be az X-Faktor győztese.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek