KezdőlapHírekGáspár Laci megszólalt a Gyöngyhajú lány bakijáról: "Álmomból felébresztenének is tudnám egyből"

Gáspár Laci megszólalt a Gyöngyhajú lány bakijáról: „Álmomból felébresztenének is tudnám egyből”

-

Hatalmas botrány kerekedett abból, hogy Gáspár Laci elbakizta az X-Faktorban a Gyöngyhajú lányt, amikor Kóbor Jánosról emlékeztek meg a műsorban.

Gáspár Laci megszólalt a Gyöngyhajú lány bakijáról: "Álmomból felébresztenének is tudnám egyből"

Hirdetés

Hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében, hogy Gáspár Laci elrontotta a Gyöngyhajú lány című dalt, amikor az X-Faktorban Kóbor Jánosról emlékeztek meg. A mentor a „gyöngyhajú lány” helyett „zöldhajú lány”-t énekelt, a rajongók pedig könyörtelenül nekitámadtak, sokan azt sérelmezték, hogy Laci számos alkalommal felszólal, ha egy versenyző elront egy dalt, most viszont ő hibázott profi énekesként.

A baki után Gáspár Laci egy bibliai idézettel zárta rövidre a dolgot, most azonban megszólalt.

Hirdetés

„Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni” – mondta Laci letörten a Blikknek.

„Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy. És énekeltem is ezt a dalt már, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének is tudnám egyből” – mondta a mentor, aki hozzátette, annyira koncentrált, hogy kihagyott egy picit az agya.

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj ##gasparlaci ##ződhajulany ##omega ##xfaktor ##gyöngyhajulány ##gyongyhajulany

♬ eredeti hang – mark.hoover

Gáspár Laci hozzátette, megérti a kommentelőket, amiért sarazzák: „Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, ezt én csináltam, én rontottam, nem lehet mást hibáztatni ezért.”

A mentor azt is elmondta, az Omega menedzsere is felhívta és elmondta neki, nem haragszanak a bakiért, jót nevettek rajta, amikor látták.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek