KezdőlapTV„Szeretnék örömet okozni, míg élek!” - mindenki szemébe könnyeket csalt a 68...

„Szeretnék örömet okozni, míg élek!” – mindenki szemébe könnyeket csalt a 68 éves Éliás Tibor

-

Éliás Tibort a hazai zeneipar legnagyobbjai vezették be az éneklésbe. Majd két évtized után az X-Faktor színpadán tért vissza, hogy könnyeket csaljon az emberek szemébe.

„Szeretnék örömet okozni, míg élek!” - mindenki szemébe könnyeket csalt a 68 éves Éliás Tibor

Hirdetés

28 éves volt amikor Bende Zsolt felfedezte, majd Simándy József, aki azt mondta neki, ő lesz az utódja, miután elénekelte a Bánk Bán-t. Majd Hamburgba került, hogy csaknem 10 éven át énekelt, de ennek szívinfarktus lett a vége.

A Bánk Bán című dallal lépett színpadra, állva tapsolt neki a közönség.

Hirdetés

„Megtisztelő nekünk is, hogy 20 év után ezt a színpadon választotta, hogy újra énekelni fog a nagyközönségnek, ez csodálatos volt. Őszinte leszek, szerintem nem biztos, hogy önt vinni kell versenyezni a fiatalokkal, mert ez olyan volt, mint egy extra produkció” – fogalmazott Gáspár Laci.

„Értem amit mondasz, de közben nekem megszakadna a szívem, ha erre a produkcióra nemet mondanánk” – vágott közbe Csobot Adél, amire Gáspár Laci is helyeslően válaszolt: „Erre a produkcióra nem lehet Nem-et mondani.”

„Drága barátaim, azt hiszem itt sokan mások is vannak színpadon, én 24 év után jobban izgulok, mint bármikor az életemben, tudjátok miért? Mert nektek még van esélyetek… Én adni akarok az embereknek, azt, ami bennem van” – vette át a szót Éliás Tibor.

Erre Gáspár Laci szavazásra buzdította mentortársait, 4 igennel bejutott a táborba.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek