KezdőlapHírekHatalmasra nőttek Britney Spears gyerekei: ritka kép készült róluk

Hatalmasra nőttek Britney Spears gyerekei: ritka kép készült róluk

-

Britney Spears fiai mosolyogva pózoltak a képeken apjuk egyik barátja mellett. Ez az első friss kép, amit látni lehetett a fiúkról az utóbbi hónapokban, amióta édesanyjuk megszabadult apja gyámságától.

Hirdetés

Britney Spears fiai, Sean Preston és Jayden James, édesapjuk egyik barátjával pózoltak egy új Instagram bejegyzésben. Az ilyen képek ritkaságnak számítanak a testvérekről, akik hónapok óta nagyon visszafogottak voltak, és eltűntek a nyilvánosság elől. A képeket Kevin Federline barátja, Eddie Morales, osztotta meg.

A 16 éves Sean és a 15 éves Jayden a szórakoztatóiparban dolgozó vállalkozó két oldalán mosolyogtak, és Eddie egy videót is megosztott arról, ahogy Jayden zongorán játszik.

Hirdetés
Fotó: Instagram

Eddie Instagram-bejegyzésében a 43 éves Kevint is megemlíti. Ezt írta a bejegyzés mellé: „Bánat idején a tudat, hogy van egy családod, azt érezteti veled, hogy valóban érdemes élni.”

Eddie arról is írt, milyen hihetetlen, hogy a fiúk már majdnem felnőtt férfiak: „Emlékszem, amikor az unokaöcséim még kisebbek voltak, mint a tenyerem, most nézd csak meg őket. Ez az #életet.”

Fotó: Instagram

Eddie ezután Kevin szülői képességeit is méltatta, és biztosította barátját a támogatásáról: „Szeretlek testvér, @federline4real … Most a világ látni fogja, hogy milyen nagyszerű apa is ő!”

Sean és Jayden is a múlt hónapban ünnepelték a születésnapjukat, és ebből az alkalomból Britney is az Instagramon írt a fiairól: „A múlt héten volt a fiaim születésnapja, és sajnos felnőnek, és a saját dolgaikkal vannak elfoglalva… Engedélyt kell kérnem, hogy megoszthassak valamit róluk, mert rendkívül független kisemberek. Az őrületbe kerget, hogy milyen magasak, és még mindig tovább nőnek. Múlt héten bálba mentek, és két napig sírtam.

Az én kisbabáim öltönyben! Őrület! És lányok, készüljetek, mert a fiaim nagyon jóképűek!”

Britney elmagyarázta, hogy ritkán oszt meg frissítéseket a fiúkkal kapcsolatban, mivel szeretik, ha tiszteletben tartja a magánéletüket.

„Sok mindent nem tudok megosztani veletek, mert a gyerekeim nagyon zárkózott emberek, amit szeretek is bennük, de azt elárulhatom, hogy mindketten rendkívül tehetségesek, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy ez a két kisember az életem része!!! És ha esetleg olvassák ezt…de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem… nagyon szeretlek titeket, kisördögök.”

Britney és Kevin 2004 és 2007 között, három évig voltak házasok. A pár 2019 szeptemberében új felügyeleti megállapodást kötött a fiúkkal kapcsolatban, amelynek értelmében Britney 30% ellenőrzés nélküli felügyeleti jogot, Kevin pedig 70%-os felügyeletet kapott.

Britney Spears és barátja, Sam Asghari, nemrég az eljegyzésüket is bejelentették.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek