KezdőlapZeneVideóklipekFelrobbantotta az internetet Curtis legújabb slágere, a „Piszkos kölyök”

Felrobbantotta az internetet Curtis legújabb slágere, a „Piszkos kölyök”

-

A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.

Felrobbantotta az internetet Curtis legújabb slágere, a „Piszkos kölyök”

Hirdetés

Az album bemutatkozó trackje, a „Piszkos kölyök” egy komorabb hangulatú felvétel: mintha az újpesti gyökerű zenész újra háborúba indulna a lakótelepi élet kegyetlen csapásaival szemben, állva annak minden sarát. A kendőzetlen, önazonos rapbetéteket és mély basszusokkal telített ütemeket pedig ismét a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood filmesítette meg.

A kollaborátorok között milliós nézettséget bezsebelő és tehetségkutató-nyertes előadók

Hirdetés

Curtis azt is elárulta, hogy bár az első dalban még csak egyedül hallhatjuk, további számainál olyan nevek is feltűnnek majd, akikkel korábban már kiemelkedő sikereket értek el.

„Hatalmas öröm számomra, hogy ismét a szakma és a közönség által is elismert művészekkel dolgozhattam együtt – velem lesznek a legszókimondóbb társaim, azaz Essemm, 4Tress, valamint jó barátommal, Szabó Ádámmal is készül az új duettünk, és ne felejtsük ki a sorból szerzőtársamat, produceremet Vígh Arnoldot sem. Természetesen Jimy-vel sem áll meg a klipgyártás a „Piszkos kölyök”-nél: már most elárulom, hogy jön az „Ez vagyok én” folytatása” – mondta el Széki Attila.

Curtis legutoljára 2019-ben adott ki EP-t: az azóta platinaminősítést szerzett ’A legismertebb senki’ olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a „Lehetne újra február” vagy a „Nem maradok padlón”. Azóta több szólóprodukcióval is jelentkezett: legfrissebb ezek közül a decemberben kiadott, többmilliós nézettségű „Fáradt lélek”.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek