KezdőlapSzínes78 éves Julio Iglesias - az énekes és felesége még ma is...

78 éves Julio Iglesias – az énekes és felesége még ma is pokolian vonzó párt alkot!

-

Miranda fotói hatalmas népszerűségnek örvendenek a közösségi médiában. A volt holland fotómodell 56 évesen is úgy tündököl, mint 20 éves korában. Mindemellett, 31 éve alkot egy párt Julio Iglesiasszal, a földkerekség egyik legkedveltebb énekesével, aki egyébként az elmúlt hetekben ünnepelte 78. születésnapját.

78 éves Julio Iglesias - az énekes és felesége még ma is pokolian vonzó párt alkot!

Hirdetés

Miranda Rejinsburger Iglesias és világhírű férje, Julio Iglesias 11 éve él boldog házasságban. Szerelmük története 31 éves múltra tekint vissza. Öt közös gyerekük van, és nem verik nagy dobra a magánéletüket. Éppen ezért, nem sok közös fotó bukkan fel róluk sem a világhálón, sem pedig a bulvársajtóban.

Miranda olykor megoszt néhány morzsát az életükből – ezek a legfrissebb fotók láttán irigykednek most a rajongók. A nő októberben tölti az 56-ot, de korát meghazudtoló formában van. Alakja ma is akár egy manőkené. Bár az ötvenplussz még cseppet sem jelent öregséget, azért meg kell jegyeznünk, Miranda Iglesias számára megállt az idő. És ezt valószínűleg a férje iránti beteljesedett szerelemnek is köszönheti.

Hirdetés

A nála 22 évvel idősebb világsztárról sajnos mindez nem mondható el. Julio szeptember 23-án ünnepelte a 78. születésnapját, és utóbbi időben olyan pletykák röppentek fel, miszerint az énekes egészségi állapota megromlott. Alig tud mozogni, járni is csak valaki támogatásával képes. A híreket alátámasztották a fotók, melyeket a paparazzik készítettek róla. Iglesias azonban kategorikusan tagadta a pletykákat, és bár beismerte, időnként pokoli hátfájás gyötri, ennek semmi köze a betegségekhez.

Julio Iglesias énekesi pályafutását egy súlyos autóbalesetnek köszönheti

A világsztár időszakos fájdalmait egy régi autóbaleset utórengéseinek tekinti, továbbá az sem elhanyagolandó tény, hogy már messze sem 20 éves. “Fáj olykor a hátam, mint ahogy mindig is fájt. Persze, erőmből is kevesebb van, mint korábban volt. De hát 78 leszek, és még egy atlétától sem várhatják el, hogy ebben a korban úgy sportoljon, mint 20 évesen” – fogalmazott pár hónapja Julio.

Fiatalkorában Iglesias ígéretes sportoló volt, remek kilátásokkal. Kapus volt a Real Madrid ifjúsági csapatában. 19 korában viszont egy súlyos autóbaleset áldozata lett, aminek következtében pontot tehetett futballista karrierje végére. A kórházi ágyán egy gitárt kapott, és játszani kezdett rajta, ezzel űzve el a baleset okozta keserű érzéseket. Így sikerült, hogy a sportolói pályáról az énekesi karrierre váltott.

“19 éves voltam, amikor egy napon egyszer csak a kórházban találtam magam, félholtan, alig reménykedve abban, hogy valaha is felépülök. Itt, ezen a képen 21 éves voltam, és lassan két éve már, hogy a rehabilitációs programon voltam. 6-7 órát úsztam naponta, és amikor már nem bírtam, akkor dalokat írtam” – mesélte az énekes, egy fotót is mellékelve önmagáról, melyet egy úszómedencében készítettek róla.

Ugyanakkor megragadta az alkalmat, és a tőle elvárt romantikus módon a feleségének is szerelmet vallott: “Csodálatos családom van, és egy fantasztikus feleségem, akit teljes szívemből szeretek.” Hozzátette, “ha el kellene mesélnem életem történetét, nálam magabiztosabban és szebben senki nem mondhatná el. Senki nem ismeri jobban valaki életét, mint saját maga, és amit elértünk az életben, az valóban fontos” – következtetett az énekes.

Miranda és Julio Iglesias 31 éve alkotnak egy párt

Kettőjük kapcsolata egyike a showbiznisz leghosszabb ideje tartó viszonyainak, és bár több évtizede vannak együtt, ma is úgy szeretik egymást, mint a legelső napon. Ennek dacára, az ő boldogságuk sem volt teljesen zökkenőmentes. Mirandának ugyanis többször szemet kellett hunynia Julio hűtlenségei felett. Sosem volt titok, hogy a világsztár igencsak nagy nőrajongó – a felesége azonban mindvégig diszkréten kezelte a magánügyeiket, és sosem nyilatkozott a problémáikról.

Miranda csupán 25 éves volt, amikor megismerkedett a népszerű énekessel, aki akkoriban 47 esztendős volt, és fotómodell-karrierje kezdetén állt. Bár a divatszakmában a pályafutása hirtelen félbeszakadt, a kettőjük szerelmi viszonya annál lángolóbban bontakozott ki.

1990 decemberében, a dzsakartai repülőtéren szaladtak egymásba. Miranda egy szakmai projekt miatt tartózkodott Indonéziában, amikor nagy csetepatéra lett figyelmes: Julio Iglesias állt a csarnokban, akit hangoskodva körbezsongtak a rajongói. “Nők hada vette őt körül, azt gondoltam, egyikük biztosan a felesége. Aztán közelebb lépett hozzám, és meghívott az aznap esti koncertjére. Elgondolkodtam az ajánlatán, de végül igent mondtam” – idézte fel az emlékeket Miranda, a Vanity Fairnek, két évvel ezelőtt.

A koncertet követően, Iglesias felajánlotta a nőnek, hogy kísérje el őt az ázsiai turnéján, ő pedig örömmel tartott vele. Néhány hónap múlva már össze is költöztek.

“Meghívott az újévi koncertjére, melyet Las Vegasban kellett megtartania. Lassacskán minden összeállt. 1991 közepén már az ő lakásában laktam, Indian Creekben” – folytatta a történetet a feleség. Öt gyerekük született. 2010 augusztus 26-án keltek egybe, húsz év párkapcsolat után, a gyerekeik unszolására. Jelenleg a Dominikai Köztársaságban laknak, ahol az énekes több luxusszállodát is birtokol.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek