KezdőlapSzínesÍgy van most a IV. stádiumú rákkal küzdő Shannen Doherty: "Csak élni...

Így van most a IV. stádiumú rákkal küzdő Shannen Doherty: “Csak élni akarok, ez az egyetlen dolog a listámon!”

-

Shannen Doherty nem adja fel, kitartóan harcol a IV. stádiumú rákkal szemben. Hogy érzi magát most a híres Beverly Hills-i Brenda?

Shannen Doherty-nak kiújult a mellrákja, és úgy tűnik, hogy egyre nagyobb megpróbáltatásokat mér rá az élet. A színésznő azonban örök optimista, ennek pedig a szerettei és a rajongói nagyon örülnek.

Hirdetés

A színésznő hat évvel ezelőtt kapta meg az első diagnózisát, a kemoterápiás és sugárkezelések után a rettegett kór sajnos ismét kiújult nála, de a színésznő eldöntötte, hogy az egyetlen fontos dolog az életében, amire most koncentrál, az a saját élete.

Fotó: Shannen Doherty/Instagram

Napi szinten tudatosan odafigyel arra, hogy értékelje a pozitív történéseket, az életére áldásként tekint, nem hagyja el magát, ami egy nagyon fontos szempont lenne a rákos betegséggel küzdők számára.

Hirdetés

“Hálás vagyok minden napért. Felébredek, és megköszönöm, hogy ebben a csodálatos áldásban lehet részem, hogy itt lehetek. Nem adom fel, hiszen itt vannak körülöttem azok az emberek, akik megosztják velem nap, mint nap az életüket, és nagyon szeretnek” – mondja a színésznő.

Fotó: Shannen Doherty/Instagram

A színésznő a Stand Up to Cancer Alapítvány nagykövete is, célja, hogy segítsen a rákos betegséggel küzdő személyeknek, és hozzátartozóiknak. “A rendelkezésemre álló platformnak köszönhetően több embert tudok elérni és segíteni nekik, tudatosítani a problémát, pénzt gyűjteni vagy segíteni a családjuknak” – fogalmazott.

Shannen egy új film bemutatására készül, és fel szeretné hívni egy nagyon fontos dologra az emberek figyelmét egy rákos személy szemszögéből. Egy nemrégiben megrendezett konferencián, amelyet az Egy életre szóló című film bemutatójának szenteltek, Shannen beszélt a betegségéről, és arról is, hogy milyen hozzáállást ajánlott tanúsítani egy rákos beteggel szemben.

Fotó: Shannen Doherty/Instagram

“Úgy érzem, hogy felelősségem a rákról beszélni, megértetni az emberekkel, hogy aki IV. stádiumú rákkal küzd még lehet nagyon aktív és életigenlő. A férjem azt mondja, soha nem jut eszébe, hogy rákos vagyok. Sosem panaszkodom. Nem sokat beszélek róla. Ez most az életem része” – mondta a színésznő.

Megemlítette azt is, hogy még évek múlva is szeretne élni: „Nincs egy listám arról, hogy mit szeretnék csinálni. Csak élni akarok. Ez az egyetlen dolog a listámon jelenleg.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek