KezdőlapVegyesTitokban vette fel a bébiszitter hangját az anyuka, most érte rajong a...

Titokban vette fel a bébiszitter hangját az anyuka, most érte rajong a fél világ

-

A legtöbbünk egyenesen retteg attól, hogy valahol valaki esetleg lehallgatja, vagy poloskát helyez a közelébe, és habár valóban rémes dologról van szó, vannak esetek, amikor mások hangjának, beszédének rögzítése képes szép pillanatokat szülni. Nagyjából ez történt a 18 éves Delaney Wilsonnal is, akinek hangját bébiszitterkedés közben vette fel a munkaadója.

Titokban vette fel a bébiszitter hangját az anyuka, most érte rajong a fél világ

Hirdetés

A fiatal lány a Kis hableány meséből jól ismert „Part of Your World” c. betétdalt adta elő mit sem sejtve, hogy éneklését épp rögzítik. A már azóta TikTok-ra is felkerült videó hihetetlen népszerűségre tett szert, és a lány csodás hangját már 12 milliószor meghallgatták világszerte.

Az anyuka, akinek Delaney dolgozik így indokolta a döntését.

Hirdetés

„Azt akartam, hogy úgy hallja vissza az énekhangját, mikor úgy énekel, hogy azt hiszi senki sem figyel. Már az első alkalommal könnyek szöktek a szemembe, amikor énekelni hallottam. Rögtön meg is mondtam neki, Delaney őrületes tehetség vagy” – nyilatkozta Nicky Maher.

A videó Maher kislányával közben folytatott játék alatt készült. Az anya amint meghallotta, hogy Delaney önfeledt énekelgetésbe kezdett, csendben bekapcsolta a felvételt és csak ennyit suttogva: „Az a mi bébicsőszünk.” közelebb osont a lányhoz.

@nickiunplugged

@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ ##disney ##singer ##mom ##babysitter ##thevoice

♬ original sound – Nicki Marie

„Próbálom mind jobban s jobban biztatni, hogy engedje ki a hangját. De mindig az bizonytalanítja el, hogy hogyan fest a videókon. Én csakis szépséget látok, szóval jöjjenek a biztatások. Mutassuk meg neki, hogy mennyire szeretjük, hogy minél többet hallhassuk énekelni. Mindig azt mondja, hogy mindent túlgondol és attól tart, hogy nem hangzik jól az, amit csinál – és ez tannyira fáj látni.”

A videó leleplezése után Delaney hosszas tanakodás után engedélyezte Maher számára, hogy kiposztolhassa a világhálóra, és a siker mindent elsöprő lett.

Delaney azonnal ámulatba esett a sok szeretet és pozitív kritika láttán és végre megélhette azt, hogy a világ megismerte és elismerte a mérhetetlen tehetségét.

„Tiszta őrület. Annyi remek lehetőség jött szembe és annyi remek embert ismerhettem meg, akik valóban kedvesek voltak hozzám. Szóval tényleg sokat segített a magabiztosságomon és nagyon örülök annak, hogy vannak olyanok, akiket érdekel a hangom.” – nyilatkozta Delaney a Fox News-nak.

@nickiunplugged

Reply to @zzzachariah The response you guys have been waiting for 🥰 @disney ##vocals ##singingbabysitter ##mulan @delaneyreneemusic 🤍

♬ original sound – Nicki Marie

Delaney munkaadója aztán még további videókat is közzétett az interneten, például ahogy Delaney a Mulan rajzfilm betétdalait énekli.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek