KezdőlapHírekDallos Bogi és Puskás Peti összeházasodtak: ilyen gyönyörű menyasszony volt Bogi

Dallos Bogi és Puskás Peti összeházasodtak: ilyen gyönyörű menyasszony volt Bogi

-

Dallos Bogi és Puskás Peti mától férj és feleség, a menyasszony közösségi oldalán mutatta meg egybekelésük pár fotóját.

Dallos Bogi nagy bejelentést tett, Puskás Petit igencsak elszomorította a hír

Hirdetés

Pénteken fogadott örök hűséget egymásnak Dallos Bogi és Puskás Peti, akik 2019 óta alkotnak egy párt, miután az X-Faktor zsűriszékében fellobbant közöttük a szerelem.

Esküvőjükön igazi sztárparádé volt, a meghívottak között ott volt Sarkadi-Szabó Emese, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, illetve Makranczi Zalán és Szinetár Dóra is.

Hirdetés

Az esküvőről először a Joy számolt be, ahol a sztárpár arról is beszélt, neveiket is megváltoztatták Puskás-Dallosra

„Általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fent, a tisztelet és az odaadás pedig nem csak a férfinek jár, hanem fordítva is – ezt tükrözze a nevünk is. Én pedig tisztelem és szeretem a feleségemet, Bogit!” – fogalmazott Puskás Peti.

Dallos Bogi most az Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót az esküvői képek közül.

„Ő itt a férjem Puskás-Dallos Péter! Én Puskás-Dallos Boglárka, pedig a világ legboldogabb felesége vagyok” – írta az énekesnő.

Puskás Peti is megosztott egy fotót ez esküvőről, amihez a következőket írta: „Egy család lettünk Szerelmem és most már maradunk örökké… Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek