KezdőlapVegyesÍgy kigyúrta magát Rácz Jenő - 10 kilót fogyott egy hónap alatt...

Így kigyúrta magát Rácz Jenő – 10 kilót fogyott egy hónap alatt Schobert Norbi segítségével

-

Rácz Jenő látványos fogyáson van túl, a Konyhafőnök ismert séfe csaknem egy hónap alatt tíz kilót fogyott. A sztárséf megmutatta rajongóinak a sikeres fogyását.

Így kigyúrta magát Rácz Jenő - 10 kilót fogyott egy hónap alatt Schobert Norbi segítségével

Hirdetés

Látványos fogyáson van túl Rácz Jenő séf, aki közelgő esküvője mellett az egészsége miatt fogott neki a diétának, ehhez pedig Schobert Norbi segítségét kérte ki.

“Egy hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta, és hogy hamarosan esküvőnk is van. Norbi barátom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát túlsúlyosnak… őszintén, valahol bántott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy topformában legyek.” – írta Rácz Jenő közösségi oldalán.

Hirdetés

“Persze, tetszem Dórinak az új formámban, de valójában az a fontos, hogy hogyan érzi magát az ember a bőrében, én pedig nem éreztem már jól magam. Tudtam, hogy változtatnom kell és örülök, hogy megtettem, mert sokkal energikusabb vagyok azóta” – mondta a Blikknek Rácz Jenő.

“A szakmám miatt nem tehetem meg, hogy ne kóstoljak, így ezen a részén nem változtattam, viszont a cukrot és a szénhidrátot száműztem az étrendemből, illetve emellett heti 4-5-ször edzettem. A szénhidrát elhagyásával hihetetlenül sok energiám lett, valamint az sem mellékes, hogy minden ruhám rám jön” – tette hozzá a séf, aki szeretné ezt a formát megtartani.

Az RTL Klub sztárjának fogyásáról a fitneszguru is feltöltött egy képet közösségi oldalára, ám amit a kommentelőktől kapott, nem teszi ki az ablakba.

“Csont meg bőr lettèl Jenő! Amúgy jobb voltál”

“Viszont mekkora feje lett lett a testéhez képest! Izlések és pofonok különbözők.”

“A vak is látja hogy a fej külön lett oda szerkesztve…. Ez egy nagyon sz**ul sikerült photoshop …”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek