KezdőlapVegyesElsírta magát a fia, amikor meglátta, milyen csinos lett az anyukája: "Olyan...

Elsírta magát a fia, amikor meglátta, milyen csinos lett az anyukája: “Olyan szép vagy!”

-

A TODAY legnépszerűbb átalakítós műsorában olyan emberek sorsát változtatják meg, akiknek egy kis odafigyeléssel, törődéssel, stílus- és sminktanácsokkal a megjelenésük újra a régi fényükben pompázhat.

Elsírta magát a fia, amikor meglátta, milyen csinos lett az anyukája: "Úgy néz ki, mint egy tinédzser"

Hirdetés

A teljes átalakítás során a résztvevők, új ruhákat, találó sminket és frizurát kapnak, s mikor kész, a végeredményt megmutatják a szeretteinknek is – és a műsor ezen sarkalatos pontján mindenki úgy érezheti, mintha egy teljesen új személyt kaptak volna a régi helyett.

Elsőként ismerjük meg az ötgyermekes édesanya, Colleen átalakulását, aki Wisconsin államban él, és már rég vágyott arra, hogy visszanyerhesse a gyerekek előtti frissességét és vonzerejét.

Hirdetés

Egyik barátja noszogatására határozta el, hogy be szeretne kerülni a műsorba és szerencsére be is választották. A hosszú haj, bájos arc és ragyogó mosoly remek alapnak bizonyult az átalakításhoz – a szakembereknek már csak egy kis rafináltságra és stílusérzékre volt szükségük ahhoz, hogy az ötgyermekes anyukát kiráncigálják a tornanadrágok és papucsok világából.

Az átalakulást követő nagy leleplezésre Colleen barátnői is megérkeztek, akik bekötött szemmel várták a végeredmény megpillantását.

Vajon felismerik régi barátnőjüket? Az biztos, hogy erre a rövidebb hajú csinos nőre, mindenki felfigyel majd az utcán! Így azért már sokkal könnyebb lesz betölteni az 50. évet, nemde Colleen?!

Következőként Michelle átváltozása következik, aki 48 évesen közel 20 kilótól szabadult meg azért, hogy a közelgő 30 éves középiskolai találkozóján a régi fényében tündökölhessen.

Miután az átalakítócsapatnak sikerült Michellet kihámozniuk a neonzöld rövid ujjúból, a figyelmet a bájos arcára próbálták terelni. Michelle még abba is belement, hogy hosszú fürtjeinek búcsút intsen. A végeredmény leginkább fia, Daniel várta a legjobban, aki élesből követhette végig édesanyja küzdelmét a kilókkal.

Vajon mitől lepődhetett meg ennyire Daniel? Az biztos, hogy a szakemberek remek munkát végeztek, ugyanis Michelle évtizedeket is letagadhat.

„A második hölgy úgy néz ki, mint egy tinédzser, elképesztő!” – mondta a műsor egyik nézője.

Ha te is kíváncsi vagy a végeredményre, akkor íme itt két nő átalakulásának története!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek