KezdőlapHírekMadonna megdicsérte az estélyi ruhába öltözött 15 éves fiát: "A magabiztosság minden."

Madonna megdicsérte az estélyi ruhába öltözött 15 éves fiát: „A magabiztosság minden.”

-

Az énekesnő mind a hat gyerekére rendkívül büszke, újabban azonban nagyobbik fia keltett feltűnést az interneten. Madonna meg is dicsérte a 15 éves fiút, amiért volt önbizalma felvenni egy női estélyit.

Madonna megdicsérte az estélyi ruhába öltözött 15 éves fiát: "A magabiztosság minden."

Hirdetés

2006-ban fogadta örökbe Malawiból David-et Madonna és akkori férje, Guy Richie, aki akkor egy éves és egy hónapos volt. Idő közben a kisfiúból kamasz lett, ma már 15 éves akire nagyon büszke az édesanyja. Nemrég egy videót töltött fel Instagram-oldalára, ahol megdicséri fiát, amiért volt önbizalma felvenni egy estélyi ruhát.

Madonna örökbefogadását annak idején sok felhajtás övezte, mert a Malawi-i törvények szerint az örökbefogadó szülőnek egy évet kellene élnie az országban, mielőtt örökbefogadna egy gyereket. Az énekesnő 2009-ben visszatért az országba, ahonnan örökbefogadta Chifundo „Mercy”-t és 2017-ben, amikor az ikerlányokat, Estere-t és Stellát vette magához.

Hirdetés

Madonna rendkívül büszke 15 éves fiára

A napokban került fel az énekesnő Instagram oldalára az a videó, amiben a 15 David egy krémszínű ruhában mutatja meg magát, a ruhát Mae Couture tervezte. A fiatal srác úgy jár kel a lakásban, mintha egy divatbemutatón lenne. David a ruhához napszemüveget és fehér sportcipőt vett fel.

Az énekesnő a következő üzenettel töltötte fel a felvételt: „A magabiztosság minden.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek