KezdőlapVegyesKözös dallal jelentkezett Dánielfy Gergő, Rácz Gergő és Lotfi Begi!

Közös dallal jelentkezett Dánielfy Gergő, Rácz Gergő és Lotfi Begi!

-

Dánielfy Gergő és Rácz Gergő idén márciusban hozták ki közös dalukat az Elrontottamot, ami a megjelenésekor rögtön felkapott lett YouTube-on, és a rádióban azóta is sokszor lehet hallani. Most pedig itt van a Megbántam, avagy az Elrontottam remix.

Közös dallal jelentkezett Dánielfy Gergő, Rácz Gergő és Lotfi Begi!

Hirdetés

“Szerintem ez a két szó, hogy ’Elrontottam’ és ’Megbántam’ nagyon hiányoznak az alapvető emberi kapcsolatainkból és a kommunikációból. Nem merjük sokszor a másik szemébe mondani, de még leírni sem, mert gyengének tűnhetünk a szemében, viszont véleményem szerint csak abból fejlődhetünk, ha belátjuk a hibáinkat és ezt meg tudjuk osztani a számunkra fontos emberekkel. Úgy gondolom, ez az üzenet megérdemel egy folytatást…” – mondta Dánielfy Gergő.

De nem csak a közönség, hanem a szakma is felfigyelt rá. Lotfi Begi vette szárnyai alá a dalt és egy új értelmezést adott az eredetinek a most megjelenő remixben, amiben Rácz Gergő ismét kivette a részét többek között az énekfelvételekkel.

Hirdetés

“Régóta ismerjük egymást Begivel, szakmai berkeken belül találkoztunk párszor és már beszéltünk egy ideje közös együttműködésről. Ez az első közös projektem vele és szerintem egyből elkapta a fonalat a dal hangulatát illetően. Erre számítottam is, ezért ajánlottam őt Gergőéknek, amiből végül egy jó kis nyári remix lett, amit szerintem szeretni fognak az emberek” – fűzte hozzá Rácz Gergő.

A Megbántam-ra forgatott a csapat egy teljesen új klipet, amit Budapesten forgattak ugyanabban az épületben, ahol az Elrontottam videóklipje is készült csak egy emelettel feljebb az eredeti helyszínétől.

A klipet most is Dánielfy Gergő rendezte.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek