KezdőlapSzínesEmlékszel a Lambada videóklipjére? Szerepelt benne két brazil kisgyerek… így néznek ki...

Emlékszel a Lambada videóklipjére? Szerepelt benne két brazil kisgyerek… így néznek ki ma!

-

Amikor 1989-ben berobbant a Lambada, és az egész világ a dallamaitól volt hangos, nem csak maga a szerzemény volt szenzáció.

Kaoma dalának sikere nagyrészben a videóklipnek volt köszönhető, mely tele volt színnel, élettel, jókedvvel és gyönyörű ifjú táncosokkal, akik falatnyi öltözékben szántották fel a tengerparti homokot.

Hirdetés

Valamennyi szereplő közül két kisgyerek tűnt ki, Chico és Roberta, egy tiltott szerelmi történet főhősei, mely egy színesbőrű fiú és egy aranyszőke, nádszálkarcsú lány között szövődött, a brazil nyári forróságban.

A mozdulataik sokkal merészebbek, mint azt elvárni a kamaszkor előtt álló gyermekektől, ám mégis, az egész világ megszerette és utánozta őket.

Hirdetés

Washington „Chico” Oliveira és Roberta de Brito együtt meneteltek a siker felé, mint zenész-táncos duó. A ’90-es évek végén piacra dobták első nagylemezüket is, mely a Frente a Frente címet kapta, és amely hatalmas sikert aratott.

Emlékszel a Lambada videóklipjére? Szerepelt benne két brazil kisgyerek… így néznek ki ma!
Washington „Chico” Oliveira egykor és ma

Nagyjából ott ért véget a zenei karrierjük is, az egykori sztár-gyerekek pedig más útra tértek.

Chico ma pap egy protestáns templomban, és Espírito Santo-ban lakik, nős, és született egy kislánya.

Ami a gyönyörű Robertát illeti, kezdetben a színészi pályán próbálgatta a szárnyait, aztán a rendezés területén dolgozott, mint asszisztens. Most pedig Brazíliavárosban él, állatorvos, és ő is megházasodott.

Emlékszel a Lambada videóklipjére? Szerepelt benne két brazil kisgyerek… így néznek ki ma!
Roberta de Brito egykor és ma

A sors azonban nem volt ennyire kegyes az énekesnővel, akinek a két fiatal a hírnevét köszönhette. Kaoma – eredeti nevén Loalwa Braz Vieira, 2017-ben, egy tűzesetben életét vesztette. Nem messze a lakásától, felgyújtották őt a saját gépkocsijában. A gyilkosa állítólag egy volt alkalmazottja, aki rablás miatt hajtotta végre a szörnyű tettet.

Az énekesnő 63 éves volt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek