Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az elnöki páros legújabb dalában Lucával állt össze. A “Szomorú séta” az együttes idén megjelenő ‘Zsúr’ című albumának második előfutára. A címadó “Zsúr” és a “Szomorú séta” a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

Újabb slágergyanús dalt adott ki a Wellhello, Lucával érkezik a "Szomorú séta"

“Elsőnek a “Zsúr”-t hoztuk ki, azt követi most a “Szomorú séta”. Mindkét dalon érezni, hogy ez már egy másik Wellhello. Az évek során sokat változtunk, nem azok a srácok vagyunk, akik 2014-ben voltunk. Eljött az ideje, hogy ezt a zenénkben is éreztessük.” – foglalta össze az új korszak kezdetét Fluor.

“Mindkét számra büszkék vagyunk, és és ez csak a kezdet – pár hetente hozunk ki új dalokat a lemezről. Tele vagyunk ötlettel és energiával, rekord mennyiségű dal várható 2021-re!” – osztotta meg a jövőbeli terveket Diaz.

A “Szomorú séta”-ban Fluor és Diaz partnere Luca volt.

“Instagramon figyeltem először fel Lucára, rögtön megtetszett a hangja és stílusa is.” – mondta Fluor az együttműködésről.

“Nagyon tehetségesnek tartjuk Lucát, és szerettünk vele együttműködni. Szívesen dolgozunk vele a jövőben is, akár szerzőként / producerként segítve a karrierjét.” – tette hozzá Diaz.