Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nyilvánosságra került az a toplista, mely alaposan felborzolta a kedélyeket nemcsak a könnyűzene világában, hanem az üzleti szférában is. A Forbes ugyanis Rihannát helyezte az élre abban a ranglistában, mely a világ leggazdagabb énekeseit vonultatja fel.

Ő a világ leggazdagabb énekesnője! A Forbes szerint, vagyonával lekörözte Madonnát és Beyoncét is

Rihanna bombaként robbant be a zeneiparba, most pedig az üzleti ügyekben is tarol. Egyre növeli az ingatlan-befektetéseit, a dalaiból, fellépéseiből és saját divat- és kozmetikum-márkáiból nyert bevételeivel pedig dúskál a pénzben.

A Barbados-i énekesnő három hónappal ezelőtt megvásárolt egy 13,8 millió dollárt érő birtokot, most pedig egy 10 millió dolláros Beverly Hills-i területet is a nevére íratott. Rihanna fő lakhelye egyelőre ugyanaz az apartman, melyet a The Century luxus-komplexumban tart fenn magának.

Az énekesnő vagyonának legnagyobb része a turnéiból és a lemezeinek az eladásából származik. Rihanna 2003-ban lépett be a nemzetközi zene világába. Azóta az üzleti szférában is sikereket halmoz.

A Savage X Fenty fehérneműmárka társtulajdonosa, és létrehozta saját smink-márkáját, a Fenty Beautyt, mely ugyancsak jelentős bevételekhez juttatja. Csak 2018-ban, 570 millió dollárt keresett általa!

Emellett, az énekesnő partneri szerződést kötött az LVMH világmárkával egy luxus termékcsalád piacra dobását illetően, melynek székhelye Párizsban lenne, és ami ruhaneműre, cipőkre és kiegészítőkre fókuszál.

Rihanna idén egy új stúdiólemez kiadására is készül, mely a reggae műfajra alapoz.