KezdőlapHírekMegható üzenetben búcsúzik kutyájától Michael J. Fox: “Nagyszerű kutya és hűséges barát...

Megható üzenetben búcsúzik kutyájától Michael J. Fox: “Nagyszerű kutya és hűséges barát volt!”

-

Az életben az egyik legrosszabb dolog, a hosszú éveken át hűséges és szeretett háziállat elvesztése. Ha sok éven keresztül mindig hazavárt a hűséges kutyád vagy macskád, rettentően nehéz, ha egyszer el kell viselned a hiányát.

Hirdetés

Michael J. Fox tiszteleg hű társa, kedvenc kutyája előtt. Az 59 éves sztár az Instagramon jelentette be, hogy Gus, a dog-labrador keveréke 12 éves korában elhunyt.

A színész „nagyszerű kutyának és hűséges barátnak” nevezte négylábú barátját.

Hirdetés

A színésznél az 1990-es években Parkinson-kórt diagnosztizáltak, ezért visszavonult a színészi pályáról, és arra összpontosított, hogy a betegségével kapcsolatos információkra felhívja az érintettek figyelmét. Létrehozta a Michael J. Fox Alapítványt a Parkinson-kór kutatásának finanszírozására. A betegséggel folytatott csatában hűséges társa Gus, szeretett kutyája volt.

“Amikor fény derült a betegségemre, úgy éreztem, hogy legszívesebben elszigetelném magam a világtól, de egy kutya ezt nem engedi meg, mellette kötelessége az embernek “nyitni” és jelen lenni” – mondta a színész a CBS News-nak.

A kutya akkor játszott a legfontosabb szerepet az életében, amikor 2018-ban, egy életmentő műtéten esett át, hogy eltávolítsanak egy daganatot a gerincéből.

“Körbejárta a kerekesszéket, és nagyon mély, de határozott hangon “woof woof, woof woo” ugatott, majd leült közvetlenül elém, rám nézett, és éreztem, hogy azt mondja, minden rendben lesz” – mesélte a színész.

“Mondhatnám azt, hogy megmentette az életemet, de túl szerény vagyok ahhoz, pedig így igaz” – emlékezett vissza Fox.

Olyan neves színészek, mint Julianne Moore, Jennifer Grey és Andie MacDowell is részvétüket fejezték ki a Fox által közzétett Instagram-bejegyzés alatt.

„Milyen szép kutya. Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted” – írta MacDowell.

Gus 12 éves volt, jóval meghaladta a német dogok várható élettartamát, mondhatni egy igen szép életkort megélt.

“Nyugodj békében, Gus. Köszönöm, hogy ennyi ideig hűséges társ voltál a legnehezebb években is” – írta Michael J. Fox.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek