Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mark és Donnie Wahlberg színészek édesanyjuk, Alma Wahlberg 78 éves korában hunyt el, demenciában szenvedett. A két színész a legnagyobb tisztelettel, és soha el nem múló szeretettel emlékezik rá.

Alma Wahlbergnek kilenc gyermeke született: Michelle, Paul, Arthur, Jim, Tracey, Robert, Donnie, Mark és Debbie, aki 2003-ban 43 éves korában meghalt. Apjuk, Donald Wahlberg 2008-ban halt meg.

A legismertebb családtagok Donnie és Mark mindketten színészek. Alma azután vált ismertté, miután megjelent a Wahlberg család valóságshow-jában az A&E-n, a „Wahlburgers” néven futó műsorban. Ő mindig inkább szeretett egy kicsit a háttérben lenni, a családi éttermet vezette.

Gyermekei a közösségi médián keresztül is hangot adtak fájdalmuknak, és az édesanyjuk iránti szeretetüknek:

“Drága angyalom. Nyugodj békében” – írta Mark Wahlberg vasárnap egy Instagram-bejegyzésben egy fotó mellé, amelyen néhai édesanyja rózsaszín blézert viselt.

Donnie Wahlberg azt írta, hogy áldásnak érzi, hogy egy ilyen csodálatos nő hozta világra, nevelte és tanította, és felkészítette az életre.

„Életszeretetet kaptam tőle, imádta a világot és az embereket is, alázatosságra és odaadásra nevelt, büszke vagyok rá, hogy ilyen emberré formált. Gyakran mondtam, ha valakinek tetszik egy tulajdonságom, azt Almától kaptam”. – írta Donnie.

A közismert színész és a „New Kids on the Block” fiúbanda volt tagja azt mondta, hogy az édesanyja „a legszeretőbb emberi lény” volt és valójában „a kegyelem szó megtestesítője”.

“Eljött az ideje, hogy nyugodtan megpihenj, anya. Szeretlek, hiányzol, köszönöm az életem, és mindig emlékezni fogok rád. Örökké – a te Donnied” – mondta Donnie.

Alma Wahlberg Bostonban született, és a „Wahlburgers” oldala szerint banki ügyintézőként és ápolónőként dolgozott, csak később lett a családi étterem “háziasszonya”.

Sokszor és sokan kérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc gyereke a sok közül. “Akivel épp együtt vagyok. Mindannyian annyira egyediek a maguk módján. Nagyon büszke vagyok rájuk. Nem csak azért, mert sikeresek, hanem azért is, ahogyan az életük alakult. Nagyon jó emberek mind. Nem érdekelne az sem, ha árokásók lennének, csupán egyetlen dolog számít, hogy legyenek jó emberek” – nyilatkozta egyszer Alma.