Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Farkas Alexandrát nagyon idegesíti, hogy folyton a gyerektémával nyaggatják.

Az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhettünk meg Farkas Alexandrát, aki három éve él boldog házasságban 26 évvel idősebb férjével, Balázzsal. És bár az elején sokan támadták a férje és közte lévő nagy korkülönbség miatt, ma már inkább a gyerekkérdés akasztja ki.

A Life TV reggeli műsorában azt is kifejtette, hogy a családja három évig nem állt szóba vele, mert hozzáment szerelméhez.

“A családom nem beszélt velem három évig.” – jelentette ki Farkas Alexandra, majd hozzátette, a családjának az nem tetszett, hogy már nem tudták irányítani.

“A családomat az ijesztette meg alapvetően, hogy már nem tudtak irányítani. Nálunk a nagy családi élet arról szólt, hogy karácsonykor rakjam ki őket valahova, merthogy milyen nagyon menő leülni együtt az asztalhoz és mindenki tud abban a pompában fürdeni, amit hoztam a munkámmal és azzal a sok belefektetett energiával. Én ezt ki merem mondani teljesen nyíltan. És ez utána megszűnt, mert azt mondtam, hogy az, hogy a pénztárcámmal ti gazdálkodtok és támogatom a családot az marha jó, nehogy már még abba is beleszóljatok, hogy kivel vagyok boldog. Kezdett átalakulni az életem egy élő valóságshow-vá, amiben a családom húzogatott jobbról-balról” – fakadt ki Farkas Alexandra.

Alexa hozzátette, hogy nem a családnak kell megfelelni feltétlenül, hanem annak, aki ott van az ember mellett.

A Life TV reggeli interjúját itt lehet visszanézni.