Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Könnyekig meghatotta Tom Jones a műsorvezetőt élő adásban, amikor az öt évvel ezelőtt elhunyt feleségéről beszélt. A művész szívszorító részleteket közölt az együttölött utolsó pillanatokról.

Elsírta magát a műsorvezető, amikor Tom Jones a felesége halálról beszélt!

Tom Jones nemrég adta ki 42. lemezét, annak ellenére, hogy első felesége halála óta úgy érezte, hogy az életnek nem sok értelme van már nélküle. A nő ezelőtt öt évvel halt meg tüdőrákban. A 80 éves művész akkor úgy fogalmazott: “nem hiszem, hogy bármit is fel tudnék mutatni ezentúl a karrieremben. Amit elértem, mindent neki köszönhetek, ő volt a múzsám”.

A The One Show-ba meghívott Tom Jones elmesélte, hogy óriási űrt érez felesége halála óta, egyszerűen nem tudja feldolgozni a történteket. A gyönyörű, de fájdalmas szavak hallatán Alex Jones műsorvezető nem tudta visszatartani a könnyeit.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @ladiesofthe60s

“A kórházban voltam a feleségemnél, az orvosok azt mondták már csak tíz napja van, és én azt mondtam neki: Linda, nem tudom, mit fogok csinálni nélküled, úgy érzem, nem tudok tovább énekelni. És ő akkor azt mondta nekem: még nincs itt az ideje, hogy lelépj, nehogy utánam gyere. Neked még dolgod van, tegyél meg mindent, amit együtt elterveztünk. Menjél vissza Londonba. Lejárt az időm, de neked még sok mindent meg kell tenned” – emlékezett vissza Tom Jones.

Az énekes azt is elmondta, hogy a felesége biztatásul azt a tanácsot adta, hogy, amikor úgy érzi, hogy nincs ereje a színpadra lépni, képzelje el, hogy ott van vele, és boldog.

„Képzeld el, hogy nevetni látsz, nem olyannak, mint most. Gondolj az összes együtt töltött évre, és attól jó kedved lesz.”