Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dolly Parton énekesnő és színésznő mindig is különösen odafigyelt a külsejére. A mindig csinos Dolly általában nagy tetszést keltett, amikor megjelent a magazinok címoldalán. Manapság azonban a rajongók aggódnak az énekesnő egészségéért, méghozzá jogosan.

Dolly Parton csak 500 kalóriát eszik naponta, és nagyon lefogyott - így néz ki most az énekesnő

Dolly Parton sok fiatal nő példaképe volt. Az énekesnő mindig is odafigyelt a külsejére, számos sportmagazinban is megjelent, és interjúkat adott az étrendjéről. Sőt, mi több, saját, jól bevált diétát követ. Ez az úgynevezett „Dolly Parton diéta”, amivel akár 4-8 kilót is le lehet adni. De az utóbbi időben Dolly mintha elveszítette volna a megszokott egészséges ritmust, és úgy tűnik, segítségre lehet szüksége.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dolly Parton (@dollyparton)

Dolly Parton éhezik?

Az énekesnő, aki mindig is büszke volt vékony derekára, az utóbbi időben úgy tűnik, nagyon lefogyott. „Dolly Parton éhezik?” – merült fel a kérdés a nemzetközi sajtóban. Az énekesnő állítólag veszélyesen lefogyott, és mindössze napi 500 kalóriát visz be a szervezetébe. Ha minden igaz, Dolly 52 kilóról 44 kilóra fogyott, és rajongói ezt látva aggódni kezdtek az egészségéért.

Egy amerikai orvos véleménye szerint Parton kórosan sovány, és ez idős korban különösen nagy kockázati tényezőt jelenthet. Azt is hozzátette, hogy a vázizmok fejlettsége „meghatározza a szívizom erősségét is”.

Hogy érzi magát az énekesnő?

Úgy tűnik, hogy a drasztikus diéta ellenére Dolly Parton jól érzi magát a bőrében, és semmit sem veszített vonzerejéből. Az Instagramon megosztott képein nem tűnik fel, hogy az énekesnő mennyire vékony. 2018-ban Parton a testsúly kérdéséről is beszélt. Azt mondta, szereti a testét, és aggódik azok miatt a fiatal nők miatt, akik túl sokat foglalkoznak az alakjukkal.

„Nem kell úgy kinézned, mint egy szupermodellnek. Komolyan aggódom a mai fiatal lányokért, mert azt gondolják, hogy úgy kell kinézniük, mint a modellek, vagy mint azok az emberek, akiket a televízióban látnak. El kell fogadnunk azt, amilyenek vagyunk.” – mondta az énekesnő.