Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sarah Harding, a Girls Aloud együttes közismert tagja, súlyos egészségügyi problémákban szenved. Tavaly augusztusban hozta nyilvánosságra a betegségét, nemrégiben pedig azt is bevallotta, 2020 karácsonya nagy eséllyel lesz az utolsó számára.

A 39 éves énekesnő kemény harcot vív a mellrákkal. Az utóbbi nyolc hónap intenzív kemoterápiás kezeléseinek ellenére, Sarah testében tovább burjánzik a kór, és már a gerincét is megtámadta.

„Decemberben az orvosom azt mondta, ez a karácsony lehet az utolsó az életemben. Végstádiumban vagyok, és fogalmam nincs, hány hónapom van még hátra.” – nyilatkozta az énekesnő.

Harding több lehetőséget is fontolgat a kezelések közül, a sugárterápiát viszont elutasította, mert azzal elhullna a haja. Ő pedig nem akarja magát kopaszon látni, függetlenül attól, hogy mennyi ideje maradt még hátra.

A szörnyű diagnózis ellenére, Sarah nem gondolkodik azon, mi fog történni, inkább arra koncentrál, hogy maximálisan örüljön a hátralévő életének.

„Nem akarom azt érezni, hogy az utolsó napjaimat elrejtőzve kellene leélnem. Megpróbálok élni, és kihasználni minden pillanatot az életemben, teljesen mindegy, mennyi van hátra.” – fogalmazott az énekesnő.

„Nincs erre megfelelő mód, és nem is jön, hogy leírjam, de ez van. Ez év elején mellrákkal diagnosztizáltak, és néhány héttel ezelőtt újabb lesújtó híreket kaptam, melyek szerint a kór tovább terjedt a testemben. Jelenleg hetente járok kemóra, és harcolok, ahogy csak tudok, a betegség ellen. Tudom, mennyire sokkoló ezt így elolvasni a közösségi médiában, és nem is ez a szándékom. De múlt héten azt rebesgették online, hogy egy kórházban láttak engem, így kötelességemnek éreztem elmondani, mi történik, és ez a legjobb módja, amire képesnek érzem magam, hogy ezt megtegyem.” – posztolta Sarah 2020 augusztusában.