Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Napjaink egyik közismert énekesnője, Selena Gomez komolyan fontolgatja, hogy visszavonul a popszakmából. Azt állítja, a közönsége „már nem veszi őt komolyan”, ezért inkább a filmiparra és a televízió világára összpontosítana.

A színésznőként is befutott énekesnő annyit még elárult, szeretne egy „utolsó esélyt adni” zenei karrierjének, még mielőtt végleg pontot tenne annak végére. Úgy érzi, az emberek már nem úgy viszonyulnak hozzá, ahogy régen, és érdektelenséget tanúsítanak a dalaival szemben. Így fölöslegesnek lát további energiát fektetni olyasvalamibe, amibe nem érdemes.

„Nagyon nehéz úgy zenélned, hogy az emberek már alig vesznek komolyan. Voltak pillanatok, amikor azon gondolkodtam, mi értelme? Minek folytatni? A Lose You To Love Me karrierem legjobb dala, melyet valaha is sikerült kiadnom, de egyesek szerint még ez sem üti a mércét. Hiszem, hogy sokan vannak, akik örülnek a zenémnek, ezért pedig rendkívül hálás vagyok. De ha legközelebb nagylemezt adok ki, akkor teljesen másképp csinálom. Szeretnék egy utolsó esélyt adni magamnak, mielőtt még végleg kivonulnék a zene világából.” – nyilatkozta Selena Gomez a Vogue magazinnak.

Ha Selena Gomez valóban meglépné ezt, rengeteg szabadideje maradna, melyben filmszerepeket tanulhatna, és tévéműsorokba is bekapcsolódhatna.

„Alig valósítottam meg valamit abból, amit el szeretnék érni. Már várom a pillanatot, amikor egy rendező felfedezi bennem, hogy képes vagyok olyant alakítani, melyet még soha senki nem látott.” – tette hozzá az énekesnő.

Selena Gomez utóbbi évei kemények voltak: megviselte a kapcsolata, majd a szakítása Justin Bieberrel, aztán veseátültetésen esett át, és azt is cikkezték róla, komoly autoimmun betegségben szenved.

2019-ben azonban újabb megpróbáltatással kellett szembenéznie: nyíltan felvállalta bipoláris zavarát, melyről egyébként nem szégyellt részletesen beszélni. Sikerült viszont felülkerekednie a problémáin, és az üzleti szférában is kiskaput nyitnia: közel egy évvel ezelőtt piacra dobta első kozmetikai termékcsaládját.

Fotó: Selena Gomez/Instagram