Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az 57 éves Nicolas Cage ismét megnősült. Immár ötödik alkalommal állt oltár elé, a menyasszonya pedig egy csinos ázsiai hölgy, Riko Shibata, aki mellesleg 31 évvel fiatalabb nála!

Az esküvőt február 16-án tartották meg, Las Vegasban – erősítette meg a hírt a színész. „Ez igaz, és rendkívül boldogok vagyunk.” – nyilatkozott a USA Today-nek. Az újdonsült ara mindössze 26 éves, és felvette a férje nevét, így most már Riko Cage.

A színész és kedvese tavaly augusztusban jegyezte el egymást, egy videóhíváson keresztül. A házasság előtt nagyjából félévig távkapcsolatban éltek, a járványhelyzet miatt.

Ami a férj-létet illeti, Nicolas Cage nem valami kitartó. Patricia Arquette-tel való házassága például hat évig tartott, a Lisa Marie Presley-vel való frigye azonban már ugyanabban az évben véget ért.

A színész felesége volt Alice Kim is, akitől egy fia is született. Bár a házasságuk 12 év után sem működött, ők ketten máig is jó viszonyt ápolnak – ezt az is bizonyítja, hogy Alice jelen volt ex-férje ötödik menyegzőjén.

Cage Erika Koike-ot is nőül vette még 2019-ben, de a házasságuk nem tartott tovább négy napnál. Hogy miért? Mert a színész ekkor döbbent rá, ifjú szerelme mindössze a pénzét akarja, így idejekorán véget vetett a kapcsolatuknak.

Fotó: Flickr.com