Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azt mondja, nem lehet olyan élethelyzet, amikor ismét ásót és lapátot ragadjon közmunkásként.

Oláh Gergő életét is felforgatta a jelenlegi világhelyzet, a Borsnak adott interjújában elárulta, soha ennyi időt nem töltött a gyerekeivel, mint most, de figyel arra is, hogy feleségével is minőségi időt tölthessenek, mert szükség van erre a házasságban.

A lapnak azt is elmondta, egy éve nem dolgozik, nincsenek fellépései, de pénzügyileg így sem panaszkodhat, dalokat ír, tanít, ezzel pedig kivészelik ezt az időszakot. Hozzátette, nagyon sokan nem ismerik fel, hogy van lehetőség kilépni a kilátástalanságból, annyira megviselt a lelkük.

“Én is dolgoztam közmunkásként, de a cél mindig ott lebegett a szemem előtt, hogy a tehetségemmel szeretnék elérni dolgokat, nem pedig beletörődni az akkori élethelyzetbe.” – fogalmazott Oláh Gergő.

Az énekes azt is elmondta, nem tudna már közmunkát végezni.

“Nem! Nem bírnám ki újra közmunkásként. Hála az Istennek, ki tudtam abból a mélyszegénységből törni és az ő segítségével nem is lesz arra szükségem soha többet, hogy segédmunkásként dolgozzak. Nem is vállalnám már be, nem bírná el a lelkem és a szívem azt az életformát. Isten kiemelt abból és egyre jobbat fog adni és én is mindent megteszek érte, hogy ne essünk vissza. Csak olyasmivel szeretnék már foglalkozni, amit a lelkem is elvisel, és amiben jól érzem magam.” – mondta, de bevallotta, hogy van terve arra az esetre, ha a zenélés már nem működne az életében.

Az énekes tavaly év végén adta ki legújabb videóklipjét, Keskeny út címmel.