Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A sussexi hercegi pár vasárnapi interjúja igazi vita-cunamit gerjesztett a nemzetközi sajtóban. A témák, melyeket érintettek, nemcsak kényesek, hanem komolyan aláásnak a palota tekintélyének. Meghan Markle és Harry herceg ugyanis fájdalmas vallomást tett a királyi családból való kilépéséről, most pedig megjelentek az első hivatalos reakciók is.

Az első személy, aki nyilvánosan is álláspontot foglalt Sussex hercegnőjének könnyfakasztó interjúja után, az Bethenny Frankel volt, a The Real Housewives of New York City TV-sorozat sztárja. A színésznő többször is találkozott Meghan volt férjével, Trevor Engelsonnal, és az sem volt titok, hogy könyörtelenül kritizálta a hercegnőt, valahányszor alkalma adódott rá. Az interjú azonban felelősséget vállalt a korábbi kemény szavaiért, és nyilvánosan is bocsánatot kért Meghantől, amiért fogalma sem volt a hercegné „érzelmi szenvedéséről”.

Még mielőtt végignézte volna Oprah Winfrey műsorát, Bethenny nem fogta vissza magát a Twitteren. Azt írta Meghanről, hogy „jelentéktelen színésznő”, akinek nincs joga most sírni, csak mert „több száz millió dollárt nyert a különböző TV-csatornákkal kötött egyezségei által”, és mert két évig egy palotában lakott, fejdíszt viselt és olyan esküvője volt, mint a mesében, vagyis luxus-életet élt.

De miután meghallgatta Meghan drámai vallomását, a színésznő azonnal visszavonta a szavait. Mi több, nyilvánosan is bocsánatot kért tőle. Elmondta, meg volt győződve róla, hogy az Oprah-nak adott interjúja csak egy szenzációhajhász próbálkozás volt a pandémia idején, és ha tudatában lett volna mindazzal, amit hallani fog, sosem ejtett volna ki egyetlen rágalmazó szót sem.

„Sajnálom, ha megbántottalak vagy megsértettelek.” – üzente Frankel Meghannek. Ám a szabadszájú színésznő rajongói szerint, ennyi nem elég, ugyanis a megnyilvánulásával jóval átlépte a határt. Keményen nekiálltak, amiért ennyire durván leírta Meghant anélkül, hogy bármit is tudna róla, vagy hogy előbb meghallgatta volna az ő verzióját.

A királyi családból Katalin hercegnő volt az, aki először jelent meg nyilvánosan a forradalmi interjú után, de úgy viselkedett, mintha mi se történt volna. Pedig nincs ember a földön, aki ne lenne most kíváncsi a Buckingham Palota álláspontjára!