Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két nappal születése előtt, Blue Ivy-t, Beyoncé és Jay-Z kislányát már úgy emlegették a lapokban, hogy “a világhírű gyermek”. A jóslat úgy tűnik, hogy beigazolódott, hiszen a most 9 éves kislány azóta is gyakran szerepel különböző címlapokon.

Már elnyerte élete első Grammy díját “A legjobb zenei díj” kategóriában, ezzel ő lett a második legfiatalabb személy, aki megkapta ezt az elismerést.

Az elmúlt évben Blue Ivy három igen fontos díjat is kapott: a NAACP Image Award, a BET Award és egy Soul Train Award díjat, azáltal, hogy énekelt az édesanyja mellett a “Brown Skin Girl” című dalban.

Blue Ivy, a sztár!

2012-ben, tíz nappal a születése után, Jay-Z épp akkor megjelenő dalában, a „Glory”-ban hallható, amikor éppen felsír. A Billboard 100-as listáján sokáig élen járt ez a dal.

Ha valaki olyan gazdag szülők gyermeke, mint Beyoncé és Jay-Z, akkor nem csoda, hogy még személyes stylistja is van, aki nem csak az öltözködését állítja össze, hanem a pontosan hozzá passzoló kiegészítőket is. A kislány Louis Vuitton és Valentino táskái bőven 400 ezer forint felett vannak, és csak a legnagyobb divatházak ruháit viseli.

A 2016-os MTV Music Awards-on Blue Ivy egy több mint 3 millió forintot érő rózsaszín tüllben pompázott, amelyet egy gyémánt diadém koronázott meg.

Blue Ivy, a filmcsillag

Beyoncé több filmjében is látható a kis Ivy, azonban az igazi bemutatkozása 2013-ban megjelent “Az élet csak egy álom” című önéletrajzi filmben történt.

Blue Ivy és a híres barátok

Blue Ivy a világ egyik leghíresebb iskolájában kezdett tanulni, a „The Early Education Center”-ben Nyugat-Hollywoodban. Ahhoz, hogy a magániskola diákja lehessen, a szülők évente 5,5 millió forintak megfelelő összeget fizetnek. Az iskola választását illetően az is fontos szempont volt, hogy olyan hírességek gyerekei is ugyanoda járnak, mint pl. Mariah Carey, Kelly Rowland, vagy Gwyneth Paltrow.