Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Imádják a rajongók Marija Sarapova tornászos videóját.

Az egykori orosz világklasszis teniszező, Marija Sarapova, továbbra sem mond le a mozgásról. Bár nem vesz részt már versenyekben, a 33 éves egykori élsportoló otthoni edzésekkel tartja formában a testét. Hogy milyen gyakorlatokat végez, az a legutóbbi videójából kiderül. Ám a rajongói nem a fitneszprogramjától hidaltak le…

Sarapova egy testhezálló, szűk kombidresszben tornázott, ami tökéletesen kihangsúlyozta a szemrevaló idomait. A követői ezt nem hagyták szó nélkül: főként a barack emotikont használva kommentelték a videót, melyet a sportoló saját Instagram-oldalán tett közzé.

Az orosz teniszező tavaly jegyezte el magát a brit üzletemberrel, a 41 éves Alexander Gilkes-szal, akivel két éve alkotnak egy párt.

„Igent mondtam neked már azon a napon, amikor megismerkedtünk. Ez volt a mi kis titkunk, nem igaz?” – írta a többszörös világbajnok, az Instán. Gilkes is megbélyegezte a pillanatot: „Köszönöm, hogy nagyon-nagyon boldog fickóvá tettél engem. Örömmel gondolok az életre, melyben szerethetlek, és amelyben tanulhatok tőled.” – fogalmazott a vőlegény.

Marija Sarapova tavaly februárban jelentette be, búcsút int egykori szenvedélyének.

„A tenisz megmutatta nekem a világot és azt, hogy mire születtem. Itt tudtam lemérni, mennyit érek. Akármi is lesz a következő fejezet, mindig küzdeni fogok. Tenisz, búcsút mondok neked.” – fogalmazott a világbajnok az Instagram-oldalán. Karrierje során többször is lesérült, jobb vállát háromszor kellett operálni. Pályafutása alatt rengeteg díjat, trófeát zsebelt be, és több mint 38 millió dollárt keresett – ezzel harmadikként áll a ranglistán, az amerikai Williams-testvérek mögött.