Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az 58 éves Demi Moore valósággal sokkolta a rajongóit a legutóbbi közszereplésével. A híres színésznő ugyanis magabiztosan suhant végig a Párizsi Divathét kifutóján, a vonásai azonban mintha (ismét) megváltoztak volna. Ez fel is tűnt a közönségnek, ezért a pletykák, melyek szerint Moore újra kés alá feküdt volna, friss szárnyakra kaptak – írja a Daily Mail.

A világsztár egy fekete szettet mutatott be a 2021-es tavaszi-nyári kollekcióból, ami egy merész dekoltázsú szatén blúzból és egy bő szabású nadrágból állt. Hiába az öltözékéből áradó lazaság, Demi Moore így is szuper-szexin nézett ki, és meg kell hagyni, ismét bombaformában van. Ezt azonban nem lehet elmondani az arcáról, melyről tény és való, eltűntek az egyedi vonásai.

A rajongói azonnal kiszúrták a változást, és nem is kímélték a színésznőt a rosszmájú kritikával. Sokan a túlzott sminkkel magyarázzák, hogy a régi Demi Moorenak nyoma sincs az arcán, míg mások újabb plasztikai műtétekre gyanakszanak.

Főleg a Twitteren szabadult el a komment-áradat:

„Mit csináltál az arcoddal?” – csodálkozott valaki.

„Remélem bepereli a sebészt, aki ezt művelte az arcával.” – véleményezett egy másik felhasználó.

„Emberek, én kedvelem Demi Moore-t! És mindenkinek joga van azt tenni, amit akar, ha a plasztikáról van szó. Viszont ez most tényleg mellément.” – tette hozzá valaki.

„A párizsi Demi Moore cseppet sem hasonlít Demi Moore-hoz.” – vonta le a következtetést egy újabb rajongó.

Fotó: Demi Moore/Instagram