Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Három éve házasok, de csak tavaly óta élnek együtt.

Úgy tűnik, érdekes szokás van elterjedőben a hírességek körében: talán divatba is hozzák a házasság utáni összeköltözést! A népszerű amerikai színésznő, Kaley Cuoco, akit az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat tett ismertté, és férje, Karl Cook ugyanis két évvel az esküvő után bútorozott össze.

Míg egyes párok alig várják a nagy napot, hogy azután rögtön együtt élhessenek, sőt, vannak, akik már esküvő előtt összeköltöznek. A sztárpár azonban arra esküszik, számukra a különélés tökéletesen működött, és semmiben sem hátráltatta a kapcsolatukat.

Hogy miért kellett mégis ezt a döntést meghozniuk? A titkot sokáig magukban tartották: arra vártak, hogy elkészüljön az álomlakásuk, ahol mindent a nulláról kezdve, házastársként felépíthetnek. A házat 2020 márciusában fejezték be, azóta végre igazi férj és feleségként élhetnek. Természetesen, erre senki sem kényszerítette őket, és attól még simán el lehet ítélni érte a párt, viszont az elv, ami miatt az „áldozatot” hozták, igencsak romantikus és elismerendő.

Mióta együtt laknak, egyik bejegyzés követi a másikat a közösségi oldalakon. Rengeteg izgalmas részletet osztanak meg rajongóikkal a közös életükből: például Kaley „a fazék mellett”, vagy Karl koktélkészítés közben. Mindketten otthonosan érzik magukat a luxuslakásban, még a kutyájuk is, Áfonya, aki azonnal megtalálta a legkényelmesebb helyet a lakásban (ami nem más, mint a házaspár franciaágya).

Cook, aki nemrég töltötte a 30-at, nem felejtette el ölbe kapni a feleségét, aki mellesleg öt évvel idősebb nála, és átvinni őt a küszöbön. Cserében Kaley, jó feleséghez illően, paradicsomszószos tésztával hálálta meg a férjének a gesztust.

Fotó: Kaley Cuoco/Instagram