Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Válás után nehezen elképzelhető akár egy közös hétvége is az exeddel, nemhogy egy kirándulás vagy egy vakáció! Gwyneth Paltrow azonban minden effajta elméletet felülírt: a mézesheteire is magával vitte volt férjét, természetesen a jelenlegi párja társaságában.

A színésznő 2018 őszén mondott igent második férjének, Brad Falchuknak. Azt viszont, hogy a férfi miért egyezett bele, hogy Paltrow exe is elkísérje őket a nászútjukra, kevesen tudnák elfogadni. A színésznő és a Coldplay együttes frontembere, Chris Martin 2016-ban váltak el egymástól, 13 év házasság és két közös gyerek után.

Bár a mézeshetek általában romantikáról, és kettesben eltöltött édes pillanatokról szólnak, Falchuk és Paltrow esetében ez inkább volt nevezhető egy családi összejövetelnek: a házaspáron és Chris Martinon kívül ugyanis Gwyneth gyerekei és az ex-férj jelenlegi barátnője, Dakota Johnson is jelen volt.

„Maldív-szigeteki mézesheteket terveztünk, de végül egy nagy családi nászút lett belőle karácsonykor. A férjem és az ő gyerekei, az én gyerekeim, a volt férjem, a legjobb barátaink, mind eljöttek. Igazán modern mézeshetünk volt.” – fogalmazott a színésznő egy akkori TV-műsorban, aki szerint nemcsak az volt nagyszerű, hogy így összegyűltek, hanem az is, hogy rég nem érezték magukat ilyen jól.

Paltrow végül beismerte, azért hozták meg a férjével ezt a döntést, hogy a gyerekeik ne szenvedjenek, mert az mindkettőjük számára világos volt, hogy a kicsik mindkét szülőjükkel együtt szerettek volna lenni. Ugyanígy ünnepelték a Halloweent is, szintén a gyerekek kedvéért.

Nemrégiben azonban Gwyneth úgy nyilatkozott, nem tudja, hogyan kell mostohaanyának lennie. Aktuális férjének ugyanis van két kamasz gyereke, akikkel ugyancsak rengeteg időt töltenek együtt, de sehogy sem találja a helyét ebben az új szerepkörben.