Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Christina Aguilera nemrég töltötte be a 40-et. Gyönyörű nő, és egyike minden idők legjobb énekesnőinek. Mégis, a napokban megjelent fénykép róla kiborította a rajongókat. Sokan azt állítják, elszaladt vele a ló, és napról napra, szemmel láthatóan kövérebb.

Aguilera teljesen megváltozott. A népszerű énekesnőt a lesifotósok kapták lencsevégre, amikor kilépett a miamii otthonából. A látványa azonban csalódást okozott a rajongóinak – szerintük Christina messze sem az a nő, akit nem is olyan régen még bálványoztak.

Fekete sportnadrágban, piros tornacipőben és fekete blúzban, sapkával és napszemüveggel felszerelkezve, valóban alig lehet ráismerni a mindig elegáns énekesnőre. A kedvelői azonban a túlságosan kerekded idomai miatt ostorozzák. Azzal vádolják, hogy elhanyagolja magát. Míg fiatalkorában hibátlan volt az alakja, addig mostanra teljesen elszabadult vele a ló. Egyre gyakrabban vannak súlyproblémái, és úgy tűnik, már sosem tudja visszaszerezni egykori formáját.

Christina Aguilera 2010-ben valósággal sokkolta a közönséget, amikor 30 kiló plusszal állt a kamerák elé. Akkor nehéz időket élt meg: elvált első férjétől, Jordan Bratmantől, és ez alaposan rányomta a bélyegét a külsőjére. Végül ismét megtalálta a boldogságot, ezúttal Matthew Rutler karjaiban, akivel lassan 10 éve él boldog kapcsolatban.