Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Céline Dion öt éve, 2016 januárjában veszítette el férjét, René Angélilt. Az évforduló alkalmával, az 52 éves énekesnő egy fényképet osztott meg Instagram-oldalán, melyhez megindító szavakat is fűzött.

„René, már eltelt öt év… Nincs nap, melyen ne gondolnánk rád. Állandóan hozzád fordulunk, most gyakrabban, mint valaha, hogy vezess, óvj minket, és továbbra is vigyázz ránk. Azért fohászkodom, hogy a szereteted ráragyogjon az egész világra, mely most nagyon nehéz időket él meg. Örökre ott leszel a szívünkben és az életünkben. Szeretünk, Céline, René-Charles, Nelson és Eddy xx…” – szól az üzenet a fénykép alatt, mely önmagában is sokatmondó. Az énekesnő ugyanis egy olyan képet választott ki, melyen a néhai férje és ő egymás kezét fogják.

René Angélil, aki társa mellett Dion menedzsere is volt, 74 éves korában hunyt el, gégerákban. Házasságuk 22 évig tartott. Az énekesnő mindössze 12 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 38 esztendős Renével. Céline testvére egy demo-felvételt juttatott el a zenei producerhez, a húga énekhangjával. A kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor Dion 19, Angélil pedig 45 éves volt.

1994-ben házasodtak össze. Három gyerekük született: a 19 éves René-Charles, illetve a 10 esztendős ikrek, Eddy és Nelson.