Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár minden szülő rendkívül büszke a gyermekére, és szíve szerint annak minden mozzanatát szétkürtölné a nagyvilágnak, mégis vannak, akik bizonyos okokból kifolyólag a visszafogottság mellett döntenek, és csak morzsákat szórnak el a magánéletükről a közösségi médiában.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias is a fenti elvet vallja: amennyiben lehet, kizárják a nyilvánosságot a családi életükből. Olykor viszont tesznek néhány kivételt, és pár ritka fotó vagy videó erejéig mégis beengednek az idilli kis világukba. Ez a napokban sem történt másként, a sztárpár legkisebb gyereke, Mary ugyanis betöltötte az első évét, ennek tiszteletére pedig egy aranyos fotó került fel az ünnepeltről Kurnyikova Insta-oldalára.

A csöppség épp megpróbál feltápászkodni az ágyból – ekkor kapta lencsevégre a boldog édesanya. Mary bézs ruhácskát és egy hozzá illő masnit visel, ami remekül áll neki. Az egykori teniszező mindössze annyit fűzött a megosztott képhez, hogy „1! ❤️” – megbélyegezve a ritka alkalom okát. Mary egyébként, mint minden korabeli, gyönyörű kislány. Különlegessége azonban a ragyogó kék szemeiben rejlik, melyet az édesanyjától örökölt. És talán Kurnyikova szakmáját is elörökli majd – legalábbis erre utalt az orosz teniszező egy korábbi bejegyzésében, melyet szintén a kislányáról posztolt, és amelyhez ennyit írt: „Wimbledon, készülj, mert jövök!” („Wimbledon, here I come”), tucatnyi teniszütő-emoji kíséretében.

Kurnyikovához hasonlóan, Enrique Iglesias sem árasztja el a követőit a családi fotókkal, de talán a feleségénél egy fokkal gyakrabban oszt meg tartalmakat a gyerekeiről. Egyik ilyen videója például, melyben Mary érkezéséről tájékoztatta a rajongóit, több mint 4 millió megtekintést és kommentek tízezreit vonzotta magához.

Az énekes és az egykori sportoló 2020 január 30-án váltak harmadszor is szülővé. Az ikrek, Lucy és Nicholas 2017-ben születtek. Kurnyikova és Iglesias 2001 óta alkotnak egy párt: az énekes Escape című dalához készült videóklip forgatásán találkoztak, azóta elválaszthatatlanok egymástól.

Fotó: Anna Kurnyikova/Instagram