KezdőlapHírek29 év házasság után, válás küszöbén áll A mentalista főszereplője

29 év házasság után, válás küszöbén áll A mentalista főszereplője

-

Erre a bejelentésre senki sem számított! Simon Baker, A mentalista sorozat főszereplője és felesége, Rebecca Rigg úgy döntött, véget vet a lassan 30 éve tartó házasságának. Bizonyos források azt állítják, a házaspár már egy éve nem él együtt, így a válás hivatalossá tétele csak formaság.

Hirdetés

„Közeli barátok maradunk, és a három közös gyerekünk továbbra is a legfontosabb lesz az életünkben.” – fogalmaztak a felek egy közös sajtóközleményben, melyet a válás bejelentésével egyidőben publikáltak.

Az 51 éves Simon és a két évvel idősebb Rebecca az 1990-es évek elején ismerkedett meg egymással, az ausztrál E Street című sorozat forgatásán. Azóta alkotnak egy párt, és a házasságuk ezidáig boldognak bizonyult. Három gyerekük született: a 27 éves Stella, a 22 éves Claude és a 19 éves Harry.

Hirdetés

Azért is meglepő a válásuk híre, mert nem is olyan régen, 2018-ban Simon Baker még a következőket vallotta a feleségéről egy interjúban: „Egy csapatot alkotunk. Az idő nagy részében pedig, nagyjából 99 százalékában, tényleg a legjobb barátok vagyunk. És, ami szerintem a legfontosabb, hogy a házasságunkban mindketten önmagunk lehetünk. De mi is lenne fontosabb egy kapcsolatban, nem igaz?”.

Amikor 2015-ben lezárultak A mentalista forgatásai, az ausztrál származású színész úgy fogalmazott: „Fantasztikus érzés, hogy végre több időt tölthetek itthon, a szeretteimmel. Minden vágyam, hogy a legtöbb időmet a családomra szentelhessem.”

Hozzátette, a legnagyobb öröm az életben a gyerek, továbbá hogy imádja őket nézni, amint felnőnek, és ahogy a maguk módján viszonyulnak az élethez. Ami a feleségét illeti, Baker a következő szavakat használta: „A legcsodálatosabb nő, minden férfi álma. Őt feleségül venni életem legjobb döntése volt.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek