Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Patrick Duffyra – azaz Bobbyra, ahogyan magunk között emlegetjük –, ismét rátalált a szerelem. A Dallas című sorozat által közismertté vált színész bevallotta, sosem hitte volna, hogy valaha még érezni fog hasonlót egy nő iránt. Duffy betöltötte a 71-et, és most már újra teljes az élete.

A színész még tavaly nyilatkozott a People című magazinnak, hogy a szintén szakmabeli Linda Purl-lel randizgat, aki nála hat évvel fiatalabb, és akit a Happy Days című sorozatból ismerhetünk. Kettejük kapcsolatára kifejezetten jó hatással volt a karantén-időszak: úgy tűnik, a bezártság egy életre összekovácsolta őket.

Patrick Duffy 2017-ben elvesztette a feleségét, akivel 40 év boldog házasságban élt. Carlyn Rosser rákban hunyt el. Az egész világot érintő karantén alatt azonban a színész online tartotta a kapcsolatot a barátaival, és alkalma adódott a régebbi ismeretségek felelevenítésére is. Többek között Lindát is már korábbról ismerte, de az utóbbi években megszakadt a kapcsolatuk. E baráti társaság viszont ismét közel hozta őket egymáshoz.

A kis csapat, akikkel napi szinten beszélgettek, egyre apadt, míg végül csak ketten maradtak. Így született meg a szerelem közöttük – mesélte a színész, aki idő közben nagyapa is lett.

„Boldog párkapcsolatban élek.” – vallotta Duffy, aki a bezártságot a szerelmével tölthette, bár fizikailag távol voltak egymástól. „Bepakoltam az autómba, és 20 órán át vezettem csak azért, hogy az ajtaján bekopogjak, és meggyőződhessek róla, ez tényleg a valóság.” – folytatta a színész.

„Sosem hittem volna, hogy még képes leszek valaha is így érezni.” – mesélte Patrick Duffy.